Αήττητος και στη Ζάκυνθο

Ζάκυνθος και Κισσαμικός έμειναν στο 0-0 χωρίς να δημιουργήσουν σπουδαίες φάσεις στην αναμέτρηση.

Σε έναν αγώνα που δεν είχε ποιότητα και σημαντικές στιγμές η Ζάκυνθος και ο Κισσαμικός έμειναν στο 0-0. Εκτός από τα πολλά λάθη των δύο ομάδων ήταν και ο διαιτητής που σφύριζε αρκετά, με αποτέλεσμα να κόβει με τη σειρά του και εκείνος τον όποιο ρυθμό. Ο Κισσαμικός ήταν καλύτερος στα πρώτα λεπτά, κατάφερε να πιέσει, αλλά δέχθηκε πίεση στις αντεπιθέσεις χωρίς να δημιουργηθούν όμως τελικές προσπάθειες. Ωστόσο, στη δεύτερη έξοδό του στο πρωτάθλημα πήρε δεύτερη ισοπαλία και έδειξε ότι θα είναι σκληρό καρύδι για όλους.

Ο Ζαϊρί δεν βρήκε τους χώρους, ο Κρολ έκανε αρκετά λάθη στις μονομαχίες του και δεν βρήκε χώρους για να κάνει σουτ, ενώ από την άλλη την καλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους την είχε ο Κωστούλας στο 39ο λεπτό μετά από σέντρα του Ορφανίδη. Στο 44ο λεπτό από την άλλη πλευρά, ο Ευθυμιάδης είχε διπλή ευκαιρία με σουτ που σταμάτησε και τις δύο φορές ο Πολίτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιαννίτσης έχασε σημαντική ευκαιρία μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάνιας στο 62ο λεπτό. Η Ζάκυνθος με την είσοδο του Καραμαλίκη αύξησε λίγο την πίεση της, αλλά τα σουτ του Καραμαλίκη (74') και του Ναζίμ (76') πέρασαν κόρνερ μετά από κόντρες σε αμυντικούς του Κισσαμικού.

Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία για τη Ζάκυνθο εντός έδρας, με τον Κισσαμικό να μετρά αισίως δύο ισοπαλίες σε δύο εκτός έδρας ματς που έχει δώσει.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Καλίντ Καραμά): Πολίτης, Κυριακίδης, Βοσνακίδης, Αποστόλου, Κουρέλλας, Ναζίμ, Ορφανίδης, Αναστασιάδης (65' Λέκκας), Κωστούλας (59' Καραμαλίκης), Ζαϊρί (86' Βυθούλκας), Κρολ.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Τσερκέζος, Σακελλαρίου, Γιαννίτσης, Πότσι, Ταραλίδης, Λώττας (33' Μάνιας), Μάντζης, Ευθυμιάδης (61' Ποσίνκοβιτς), Βαττής (73' Τσουβαλτσίδης).

Last modified onΚυριακή, 11 Οκτώβριος 2015 20:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep