Επεισοδιακή ισοπαλία!

Ο Εργοτέλης βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ, αλλά παραχώρησε 1-1 στη Λαμία.

Επεισοδιακό ήταν το ματς της Κυριακής (11/10) μεταξύ του Εργοτέλη και της Λαμίας. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11' με σουτ του Νεόφυτου, ένα τέρμα που αμφισβητήθηκε έντονα από την ομάδα του Ηρακλείου, αφού αρχικά διαιτητής Ζαραβίνος και επόπτης Λυμπερόπουλος το ακύρωσαν, αλλά λίγο μετά θεώρησαν ότι ο ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» βρήκε δίχτυα από κανονική θέση! Μάλιστα, στο 27' η Λαμία λίγο έλειψε να βάλει γερές βάσεις για τη νίκη της, όμως ο Σερζίνιο νικήθηκε από την άσπρη βούλα από τον Αθανασίου.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Λεάντρο άφησε την ομάδα της Φθιώτιδας με παίκτη λιγότερο και έτσι στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα. Πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν και έφτασαν τελικά στο 1-1 με τον Παμλίδη στο 87' παρότι από το 81' έπαιζαν και αυτοί με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ρέντζα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Αθανασίου, Ρέντζας, Γρομητσάρης, Γιαλούσης (63' Καλέ), Κυριακόπουλος, Αυγενικού, Άλμπι, Δωματάς, Ντος Σάντος (46' Στεφάνοβιτς), Κούτρης (46' Ίνιατς), Παμπλίδης.

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τσαμούρης, Κοντέων, Λεάντρο, Σιλιγαρδάκης, Ν' Γκουέμ (45' Κοτσώνης), Τζόκιτς (65' Τόσκας), Σερζίνιο, Καραλής (76' Πίντο), Νεόφυτος.

Last modified onΔευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015 20:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep