Το τρένο της ΑΕΛ

Με νίκη στο Αίγιο (1-0) συνέχισε την «τρελή» της πορεία της η ΑΕΛ και οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Με ένα γκολ του Λαμπρόπουλου στο 19ο λεπτό η ΑΕΛ, πήρε το πιο δύσκολο έως σήμερα τρίποντό της στη Football League, στο Αίγιο, σε μια έδρα που δεν θα περάσουν πολλοί από τους αντιπάλους της για την διεκδίκηση της ανόδου. Οι ποδοσφαιριστές του Ράτκο Ντόστανιτς έδειξαν χαρακτήρα και σε ένα βαρύ γήπεδο, με την βροχή να συνοδεύει τις προσπάθειες των παικτών, κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από την εστία τους τον Παναιγιάλειο, ο οποίος μετά το 0-1, που έγινε σχετικά νωρίς, πίεσε για να ισοφαρίσει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Οι «βυσσινί» ήταν καλά οργανωμένοι στα μετόπισθεν, κράτησαν το μηδέν και κατέκτησαν την τρίτη τους νίκησε σε ισάριθμα παιχνίδια. Από την άλλη οι Αιγιώτες έμειναν στον έναν βαθμό, χωρίς να έχουν κατορθώσει να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Μπουρλάκης (77' Γκουτσίδης), Σπίνουλας, Πέριτς, Ιωάννου, Σκαρτσίλας (46' Μίλιτς), Μπούνας (68' Λινάρδος).
ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Kαβουσάκης, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (59' Πάτο), Μαρουκάκης (66' Μπόγιοβιτς), Μπουντόπουλος (49' Κουτσιανικούλης), Ουρτάδο.
Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Τζιλίρης, Γιαννίκος (Πειραιά)

Media

Last modified onΣάββατο, 10 Οκτώβριος 2015 18:18

1 comment

  • Theo
    Theo Κυριακή, 11 Οκτώβριος 2015 10:46 Comment Link

    Ασχημο παιχνίδι αλλά πήραμε τους 3 βαθμούς. Τώρα νίκη με τον Εργοτέλη σε ένα γεμάτο και φλεγόμενο Αρένα, για να πάμε στον Απόλλων Σμύρνης με 4x4.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep