Κράτησαν το αήττητο

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ο ΑΟ Χανιά έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα.

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας ήθελαν να αναρριχηθούν το απόγευμα της Δευτέρας (05/10) ο ΑΟ Χανιά και ο Απόλλων, που συγκρούστηκαν στα Περιβόλια. Ωστόσο, όπως πέρυσι έτσι και φέτος οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και άφησαν την ΑΕΛ μόνη στην πρώτη θέση.

Οι Κρητικοί στην πρεμιέρα είχαν νικήσει εκτός έδρας τον Εργοτέλη, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προερχόταν από αγχωτική νίκη σε βάρος της Ζακύνθου, ενώ είχε και την παράδοση με το μέρος της, αφού δεν έχει χάσει ποτέ από τον ΑΟΧ. Μάλιστα, στο ματς των Περιβολίων ήταν καλύτερη, είχε την κατοχή (53% - 47%), περισσότερες τελικές (10 έναντι 7), αλλά τα δύο δοκάρια της στέρησαν τη δυνατότητα να κατακτήσει τη 2η νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Στο 13' και μετά από σουτ του Φαρινόλα ο Λαγός δεν μπόρεσε από πολύ κοντά με προβολή να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς ατή προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι. Η απάντηση από τους Κρητικούς ήρθε στο 22'. Αυτή τη φορά, όμως δοκάρι είχε ο Μασάδο με εκτέλεση φάουλ. Στο 30' ακυρώθηκε σωστά γκολ του Βάντερσον, με τον Βραζιλιάνο να κάνει προηγουμένως επιθετικό φάουλ στον Μπριλάκη.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Θωμάς Γράφας προσπάθησε να τονώσει την επίθεση των Κρητικών, ολοκλήρωσε τις αλλαγές του στο 73', αλλά οι «κυανόλευκοι» δεν βρήκαν τρόπο να διασπάσουν την άμυνα του Απόλλωνα. Αντί αυτού, μάλιστα, ο Λαγός στο 66' είχε και δεύτερο δοκάρι, ενώ στο 54' ο Μπλάζιτς κράτησε ανέπαφη την εστία του σε σουτ του Κονέ.

Από πλευράς ΑΟΧ ο Τσούτσης απείλησε στο 70' και το 83', αλλά στην πρώτη περίπτωση ο Κύργιας και στη δεύτερη ο Ταΐρης έσωσαν την εστία των φιλοξενούμενων. Σημειώνεται ότι ο Στέλιος Κρητικός στην επιστροφή του στα Χανιά ως αντίπαλος χειροκροτήθηκε, αλλά στο φινάλε λίγο έλειψε με κεφαλιά να «σκοτώσει» την πρώην ομάδα του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Μπλάζιτς, Χατζηλιάδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Γεωργίου, Σαΐν (65' Τσούτσης), Σάντερσον (46' Ηρακλής), Μασάδο, Μπουζούκης, Δεινόπαπας (73' Σταματής), Λίτα.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Γκόλιας (74' Βαλεριάνος), Κύργιας, Ψιάνος, Δεληζήσης, Παρπέξ, Κονέ, Λαγός, Φαρινόλα (88' Συμελίδης), Τζιώρας (77' Κρητικός), Βάντερσον.

Last modified onΔευτέρα, 05 Οκτώβριος 2015 20:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep