Λυτρωτής Πίντο!

Ο Γιόνε Πίντο χρειάστηκε... επτά λεπτά για να λυτρώσει τη Λαμία (1-0) απέναντι στον Παναιγιάλειο στο ντεμπούτο Βαζάκα.

Νέο ξεκίνημα ήθελε να κάνει χθες στο πρωτάθλημα η Λαμία στο ντεμπούτο του Γιώργου Βαζάκα στην τεχνική ηγεσία. Η ομάδα της Φθιώτιδας μετά το βαρύ 3-0 από την ΑΕΛ υποδέχτηκε την Παρασκευή (02/10) τον Παναιγιάλειο και κλήθηκε να κατακτήσει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα για να μην χάσει άλλο έδαφος από τις πρώτες θέσεις. Ο νέος τεχνικός δεν μπορούσε να αλλάξει πολλά πράγματα και αυτό φάνηκε από την κακή απόδοση των γηπεδούχων στο πρώτο 45λεπτο. Ωστόσο, κατάφερε να αλλάξει τις... ισορροπίες όταν στο 67' πέρασε στο ματς τον Γιόνε ντα Σιλβα Πίντο. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός χρειάστηκε μόλις επτά λεπτά για να σκοράρει με κεφαλιά (74') έπειτα από σέντρα του Σερζίνιο και να λυτρώσει τους «κυανόλευκους».

Στο πρώτο ημίχρονο ελάχιστες ήταν οι καλές στιγμές, με τον Παναιγιάλειο να έχει την κατοχή και τη Λαμία να απειλεί μόνο με «στημένα». Στο 15', πάντως, οι «μελανόλευκοι» έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Ιωάννου με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα άουτ. Ωστόσο, το δεύτερο 45λεπτο άρχισε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα. Πριν το ξεκίνημα ο Ομάρ αποχώρησε τραυματίας, ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο Πέρεθ... Τη στιγμή, μάλιστα, που η ομάδα του Αιγίου έπαιζε με παίκτη λιγότερο, δέχτηκε και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, αφού η «μαύρη θύελλα» δεν μπόρεσε να απειλήσει και έτσι η Λαμία συνδύασε με νίκη το ντεμπούτο του Γιώργου Βαζάκα στην τεχνική ηγεσία.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΛΑΜΙΑ (Γιώργος Βαζάκας): Ρίζος, Ζουλιώτης, Κοντέων, Λεάντρο, Τσαμούρης, Σιλιγαρδάκης, Τριανταφυλλάκος (89' Τόσκας), Νατσιόπουλος (60' Τζόκιτς), Νεόφυτος, Σερζίνιο, Καραλής (67' Πίντο).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ (56' Σκαρτσίλας), Ιωάννου, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Σπίνουλας, Λινάρδος (56' Σταμογιάννος), Πέρεθ (75' Πέριτς), Μπούνας, Μίλιτς.

Last modified onΠαρασκευή, 02 Οκτώβριος 2015 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep