Με Αρναρέλλη στους ομίλους

Με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη η Καλλιθέα πήρε την πρόκριση στους "32" του Κυπέλλου Ελλάδος. Με πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Αρναρέλλη η Καλλιθέα πήρε την πρόκριση στους "32" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η Καλλιθέα επικράτησε του Αγροτικού (2-0) και πήρε την πρόκριση στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος με πρωταγωνιστή τον 23χρονο επιθετικό.

Ο Αλέξανδρος Αρναρέλλης πήρε ρόλο πρωταγωνιστή στο Περιστέρι και στην πρόκριση της Καλλιθέας στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα. Στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε το πέναλτι από τον Σκλιοπίδη και το μετέτρεψε σε γκολ, ενώ στο δεύτερο δημιούργησε τη φάση για το 2-0. Ο 23χρονος επιθετικός μέσος ήταν από τους πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές της αθηναϊκής ομάδας, αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης για μεγάλο διάστημα και ήταν αποτελεσματικός.

Η τυπικά γηπεδούχος μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε μαζί της το 0-0 του πρώτου αγώνα στον Εύοσμο και κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις, τόσο με τις εκτελέσεις του Μπούζα σε φάουλ και κόρνερ, όσο και με τις κινήσεις των Αρναρέλλη και Φράγκου. Στο 42ο λεπτό ο Αρναρέλλης μπήκε στην περιοχή από αριστερά, ο Σκλιοπίδης στην προσπάθειά του να τον σταματήσει τον ανέτρεψε από πίσω ενώ ήταν μόνος με τον τερματοφύλακα Βοσνιάδη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αρναρέλλης, ο διαιτητής έδωσε επανάληψη και ο επιθετικός της Καλλιθέας ευστόχησε και στην δεύτερη για να ανοίξει το σκορ. Σε αυτή τη φάση είδε την απευθείας κόκκινη ο Σκλιοπίδης και τα δεδομένα για τον Αγροτικό έγιναν πιο δύσκολα.

Η Καλλιθέα πίεσε ακόμη περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο για να καθαρίσει το ματς και στο 60ό λεπτό «κλείδωσε» την πρόκριση στους ομίλους με ατομική προσπάθεια του Αρναρέλλη που μπήκε από την αριστερή πλευρά, πέρασε δύο ποδοσφαιριστές και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Φράγκο που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Έτσι, οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν το «παρών» στην κλήρωση της Πέμπτης (17/09) για τους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος, με τους «σταχυοφόρους» να αποχαιρετούν πρόωρα τον θεσμό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Κατσούλης, Σταύρου, Παγώνης, Πίκολο, Τσώνης, Ρουσάκης, Τεγούσης, Φράγκος (69' Λουκάνοβιτς), Αρναρέλλης, Μπούζας (84' Μπέλης), Τζάκσον (62' Κατσικογιάννης).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Σαρακατσάνος, Αμαραντίδης, Τσεμπερίδης, Μακρυδημήτρης (65' Οικονόμου), Βελλίνης, Θεοδωρίδης Γ. (62' Θεοδωρίδης Κ.), Γέσιτς, Κουτσοσπύρος (46' Τοπούζης).

Last modified onΤετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep