Χωρίς νικητή το Τρίκαλα-Λαμία

Στο 1-1 ολοκληρώθηκε το φιλικό των Τρικάλων με τη Λαμία. Στο νοσοκομείο ο Γκμπαλέ.

Πολύ δυνατό τεστ στα Τρίκαλα ανάμεσα στον ΑΟΤ και στη Λαμία, παρουσία 2.000 θεατών, παρά τη φοβερή ζέστη. Η ομάδα της Φθιώτιδας άνοιξε το σκορ στο 32' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σερτζίνιο. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι του Γιώργου Βαζάκα έφτασαν κοντά στο γκολ, αλλά ο Δουκάκης με προβολή, από σέντρα του Γκμπαλέ, έστειλε ελάχιστα άουτ τη μπάλα.

Στο 42' ο Στεφάνοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ, ο Ρεπετσάς έπιασε την κεφαλιά, αλλά δεν βρήκε στόχο. Ο ρέφερι του φιλικού, Γρατσάνης, αποφάσισε να αποβάλει τον Σούλη Παπαδόπουλο, δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Αυτό γιατί ο προπονητής της Λαμίας διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα φάουλ.

Με την έναρξη του δεύτερου μισού ο ΑΟΤ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Δουκάκης έπιασε την πρώτη κεφαλιά και η δεύτερη του Κουσκουνά κατέληξε στα δίχτυα, στο 47'. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 64', όταν το δυνατό σουτ του Στεφάνοβιτς εξουδετέρωσε ο Ρίζος. Στο 66' ο Γκμπαλέ τραυματίστηκε στο κεφάλι και λίγο αργότερα διεκομίσθη στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Το δυσάρεστο για τον Βαζάκα στα Τρίκαλα είναι ότι τραυματίστηκε και ο Κουσκουνάς, με αποτέλεσμα η ομάδα να μένει στην παρούσα φάση χωρίς επιθετικό (τραυματίας είναι και ο Βάσκεθ).

ΑΟ Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας): Χιώτης (79' Σικαλιάς), Λαμπάκης (82' Κωνσταντινίδης), Νιάρος (82' Παπαργυρίου), Ρεπετσάς, Ζώνας (76' Κουμπαρούλης), Μουμίν (52' Ριζογιάννης), Δουκάκης (70' Μακρίδης), Στεφάνοβιτς (78' Βαγγελή), Κουσκουνάς (87' λ. τρ. Τοπτίδης), Γκονζάλες (83' Χαροντάκης), Γκμπαλέ (65' Αρσενίεβιτς)

Λαμία (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Ζουλιώτης, Τζόκιτς (55' Καλλέργης), Σερτζίνιο (46' Καραλής), Ενκουέμ, Κοτσώνης, Κοντέων (55' Τσαμούρης), Καραγιάννης (55' Τόσκας), Νεόφυτος (63' Θαναηλάκης), Τριανταφυλλάκος (55' Νατσιόπουλος, 90' Παπαευθυμίου), Τσόπελας (63' Καλαϊτζίδης, 76' Τσιλούλης).

Last modified onΚυριακή, 06 Σεπτέμβριος 2015 20:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep