Νίκη με... Γρομητσάρη

Ο Εργοτέλης νίκησε 2-1 τον Κισσαμικό, ενώ ανακοινώνει τον Χρήστο Γρομητσάρη.

Φιλική νίκη (2-1) σε βάρος του Κισσαμικού σημείωσε χθες ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο. Ένα φιλικό το οποίο παρακολούθησε ο πρώην αμυντικός του Φωστήρα, Χρήστος Γρομητσάρης. Ο 24χρονος έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Ηρακλείου και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η μεταγραφή του. Πέρυσι είχε 26 συμμετοχές με τον Φονέα, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Ιωνικό, Ατρόμητο, Βύζαντα, Απόλλωνα, ΠΑΟ Ρουφ και Αγία Παρασκευή.

Για τους γηπεδούχους βρήκαν δίχτυα οι Δωματάς, Παμλίδης και για τον Κισσαμικό μείωσε με πέναλτι ο Τσοκάνης. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιούργησαν ευκαιρίες με τους Λεονάρντο, Δωματά, Παμλίδη και Ντος Σάντος. Ο δεύτερος, μάλιστα, σημείωσε το πρώτο του τέρμα στο 244' έπειτα από ασίστ του τελευταίου, ενώ στο 66' ο Παμλίδης σκόραρε για τρίτο διαδοχικό φιλικό. Είχε προηγηθεί γύρισμα του Ντος Σάντος. Το 2-1 διαμόρφωσε ο Τσοκάνος με πέναλτι στο 71'. Για τον Εργοτέλη ο Μπουρσέλης είχε δοκάρι στο 30' και για τους φιλοξενούμενους οι Λώττας (10'), Μάντζης (53').

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Αθανασίου (46’ Δερμιτζάκης), Λεονάρντο (89’ Νοκάι), Σηφάκης (72’ Χαρκουτσάκης), Άλμπι, Γιαλούσης, Φουκαράκης (65’ Πίτσος), Κούρτη (82’ Γαρεφαλάκης), Μπουρσέλης (65’ Βογιατζής), Δωματάς (46’ Κυριακόπουλος), Ντος Σάντος, Παμλίδης.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Γιαννίτσης (65’ Ταραλίδης), Τσερκέζος, Σακελλαρίου (65’ Τσουκάνης), Πότσι (81’ Σμίλτος), Μάνας (65’ Τσιμόντζι), Βατής (46’ Τσοντάκης), Λώττας (46’ Λούνα), Μάντζης, Τσικουδάκης (72’ Τσουβαλτσίδης).

Last modified onΠέμπτη, 20 Αύγουστος 2015 22:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep