Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έριξε…Χ στη Football League

Η ισοπαλία (1-1) του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό τον φέρνει τρεις πόντους μακριά από την επιστροφή στη Super League.

 

Ήταν ένα παιχνίδι… τελικός για αμφότερους. Ο μεν ΟΦΗ αρκούνταν σε δύο αποτελέσματα (νίκη, ισοπαλία) και ο Λεβαδειακός αναζητούσε τρίποντο με δύο εκτός έδρας γκολ που θα του έδιναν το προβάδισμα στην υπόθεση ανόδου. Τελικά οι Κρητικοί ήταναυτοί που χαμογέλασαν, καθώς διατηρούν προβάδισμα τριών πόντων, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και μόνο αν αυτοκτονήσουν θα χάσουν το εισιτήριο της ανόδου.

 

Ο ΟΦΗ ψάχνονταν στα πρώτα λεπτά, αλλά ισορρόπησε στη συνέχεια και στο 22’ άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ του Ουκάρ. Στα επόμενα λεπτά οι Βοιωτοί προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου και τα κατάφεραν με τον καλύτερο τρόπο στο 36’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζουρούδη. Ο Πόποβιτς μπήκε στην περιοχή, ο Μπούρμπος τον μάρκαρε, ο άσος των φιλοξενούμενων βρέθηκε στο έδαφος και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι. Από τα 11 βήματα ο Ζουρούδης νίκησε τον Βεζυρίδη και «έγραψε» το 1-1.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο γκολκίπερ της ομάδας του Ηρακλείου, Βεζυρίδης κράτησε όρθια την ομάδα του με σωτήριες επεμβάσεις, ενώ στο 62’ το γυριστό σουτ του Ζουρούδη, έπειτα από σέντρα του Πόποβιτς, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βεζυρίδη.

 

Οι Βοιωτοί, πάντως, φωνάζουν για ένα ακυρωθέν γκολ του Λισγάρα στο 52’ και ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στις καθυστερήσεις στον Ζουρούδη.

 

 

ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Γαλανόπουλος, Γεωργίου, Μπουλούτ, Ρόβας (71' Ζορμπάς), Κάλαϊτζιτς (56' Κατσικογιάννης), Βερόν, Ουκάρ (80' Ζαχαράκης), Παπουλής, Καμπάνταης.

 

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Λισγάρας, Κόλτζος, Μαχαίρας, Κοιλιάρας (64' Ντιμπαλά), Ναπολεόνι, Μπεγκόνια (79' Ταραλίδης), Πόποβιτς, Ζουρούδης.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep