Επεισοδιακός υποβιβασμός

Ο Τύρναβος υποβιβάστηκε, καθώς ηττήθηκε (1-0) από τον Αγροτικό Αστέρα, σε ένα ματς που τελείωσε με ένταση.

Επεισοδιακό φινάλε είχε το παιχνίδι του Ευόσμου, εκεί όπου οι αδιάφοροι βαθμολογικά γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 των Θεσσαλών, ένα αποτέλεσμα που έριξε τον Τύρναβο στην Γ΄ Εθνική. Με το τέλος του αγώνα ακολούθησε ένταση έξω από τα αποδυτήρια, που διήρκησε για τουλάχιστον ένα πεντάλεπτο. Οι άνθρωποι των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια. «Θύμα» της επίθεσης ήταν ο Σκλιοπίδης, του οποίου η μύτη μάτωσε.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Αγροτικός Αστέρας επικράτησε 1-0 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Πλάτων Καρακατσάνης στο 34’. Από την άλλη, ο Τύρναβος είχε καλή παρουσία και παράλληλα δύο δοκάρια. Ένα στο 2’ σε απευθείας εκτέλεση του Κυριάκου και ακόμη ένα, λίγο πριν το φινάλε, στο 95’, με το πλασέ του Γκούρτσα. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σαμουηλίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Τύρναβος μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος. Στο 2’, είχε οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου. Απείλησε ακόμη με τους Ποκόνγκ (12’), Ότα (29’, 45’), όμως ο Αγροτικός Αστέρας ισορρόπησε το ματς μετά το 20’. Έχασε, μάλιστα, ευκαιρία με τον Πάτο στο 21’ και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 34’ με τον Πλάτωνα Καρακατσάνη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Τύρναβος απείλησε με τους Μιλουτίνοβιτς (78’), Γεωργίου (83’), Ποκόγνκ (91’) και θα μπορούσε να φύγει στο 95’ με την ισοπαλία που θα του έδινε παράλληλα την παραμονή στην κατηγορία. Ο Γκούρτσας έπιασε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 95’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σαμουηλίδης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αγροτικός Αστέρας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γιώτας (68’ Βοσνιάδης), Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καραντασιάδης, Καπίας, Γεωργιάδης, Καθάριος (71’ Παλάσκας), Σαμουηλίδης, Καρακατσάνης (83’ Κουρέλας), Βελλίνης, Πάτο.

Τύρναβος (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Λαμπρόπουλος, Στεργιανός, Κισκαμπάνης, Σουλιώτης, Ντατίδης (46’ Αλεξίου), Παληγεώργος, Ότα (62’ Γεωργίου), Γκούρτσας, Ποκόνγκ, Κυριάκος (46’ Μιλουτίνοβιτς).

Last modified onΚυριακή, 14 Ιούνιος 2015 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep