Σωτηρία με αυτογκόλ!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας νίκησε (1-0) τον Αιγινιακό και παρέμεινε στην Football League.

Οι Θεσσαλοί εκμεταλλεύθηκαν το... δώρο του Αγροτικού Αστέρα, που επικράτησε του Τυρνάβου, αλλά και… αυτό του Λιόλιου, παίκτη του Αιγινιακού, που σημείωσε το αυτογκόλ στο 74’ , και πανηγύρισαν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Κακό θέαμα στο πρώτο μέρος, χωρίς κάποια αξιόλογη φάση, με τους παίκτες των δύο ομάδων να είναι εμφανώς επηρεασμένοι από την αφόρητη ζέστη, αλλά και το άγχος της… παραμονής.  Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της παραμονής, με τους γηπεδούχους να είναι ανώτεροι. Στο 59’ ο Τζέκος έχασε σημαντική ευκαιρία, όμως ήρθε η φάση του 74’. Ο Σαΐν έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον Τζάνη, ο τελευταίος έκανε σέντρα σουτ, η μπάλα χτύπησε στους Λιόλιο, Μπάρος και κατέληξε στα δίχτυα. (1-0). Η Καρδίτσα δεν απειλήθηκε, νίκησε και σε συνδυασμό με τη νίκη (1-0) του Αγροτικού Αστέρα θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Football League.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Τζάνης, Δημόπουλος (68’ Κουλίδης), Οικονόμου, Νίκιτς, Σαΐν, Μίχος (64’ Πέεφ), Τζέκος, Μπιτέλης, Βουτσιάς (57’ Μαυριάς).

Αιγινιακός (Άγγελος Διγκόζης): Μένκα, Μπονίγια (84’ Γιαζιτζόγλου), Λιόλιος, Ροντρίγκο, Αραμπατζής, Πολύζος, Πέντα, Αχαλινόπουλος Κ. (68’ Κυνηγόπουλος), Ρίκκα (63’ Ζούρκος), Δεμηρτζόγλου, Γουέλκαμ.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Χαρίσης (Γρεβενών)

Last modified onΚυριακή, 14 Ιούνιος 2015 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep