Ελπίζει μόνο σε θαύμα

Καταδικαστική ισοπαλία (1-1) για τον Ηρακλή Ψαχνών στο Ρέθυμνο.

Νίκη και μόνο νίκη ήθελε ο Ηρακλής Ψαχνών στο Ρέθυμνο απέναντι στην Επισκοπή, αλλά το 1-1 δεν του αφήνει παρά ελάχιστες πιθανότητες για την παραμονή. Εξάλλου, η διαφορά από την 3η θέση είναι στους 8 πόντους και απομένουν μόλις τρεις αγωνιστικές για το φινάλε...

Οι Κρητικοί έδειξαν όρεξη, αλλά κόντρα στην αποδεκατισμένη ομάδα της Εύβοιας έμεινε με 10 παίκτες από το 44' λόγω αποβολής του Λάμπρου. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, είχαν την υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο και στο 77' ο Δελήμπασης άνοιξε το σκορ. Οι «πράσινοι», οι οποίοι από το 67' έπαιζαν, επίσης, με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Β. Πατσατζόγλου, ισοφάρισαν στο 81' με τον Γουόρντεν, αλλά ακόμα και ο πόντος αυτός δεν δείχνει ικανός να τους κρατήσει στην κατηγορία. Σημειώνεται ότι αυτός ήταν ο πρώτος πόντος των Κρητικών στα πλέι άουτ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Κελαϊδής, Πετράκος, Μανουσάκης, Νικόλτσης, Λάμπρου, Πιθαρούλης, Βουρβαχάκης, Δελήμπασης, Πάλλας (87' Σπανουδάκης), Νικολακάκης, Δρακάκης (46' Μαραθιανός).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Τίμος Καβακάς): Μελίσσας, Παληγεώργος (64' Χ. Πατσατζόγλου), Νικολίτσης, Τσούπρος, Β. Πατσατζόγλου, Ραπτάκης, Μάκο, Μπακομήτρος, Πολίτης, Ίβκοβιτς (46' Γουόρντεν), Πουλάκος (72' Ενρίκο).

Last modified onΤρίτη, 02 Ιούνιος 2015 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep