Όρθια στον Εύοσμο

Η Ζάκυνθος έφυγε με την ισοπαλία (0-0) από την έδρα του Αγροτικού Αστέρα.

Δεν ανέδειξε νικητή η συνάντηση του Αγροτικού Αστέρα με τη Ζάκυνθο καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, όμως οι νησιώτες στάθηκαν πολύ καλά αμυντικά και διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους κατακτώντας έναν πολύτιμο βαθμό στα πλέι άουτ.

Ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε τους αντιπάλους του αναζητώντας το γρήγορο γκολ. Παρά τη σαφή υπεροχή τους στο πρώτο ημίωρο, όμως, οι Μακεδόνες δεν δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες. Στο τελευταίο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, ισορρόπησαν το ματς και φάνηκαν κάπως επιθετικά αλλά δίχως να έχουν ουσία.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη διατήρησε την πρωτοβουλία όμως η Ζάκυνθος ήταν εξαιρετική ανασταλτικά και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να φανούν απειλητικοί.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Θεσσαλονικείς είχαν τις δύο πραγματικά καλές ευκαιρίες τους στο... 97' και ενώ οι νησιώτες αγωνίζονταν από το 88' με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσόπελα με δεύτερη κίτρινη κάρτα (είχε δει την πρώτη μόλις τέσσερα λεπτά νωρίτερα).

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Ταταρίδης, Χιντζίδης, Ντόικιτς, Σκλιοπίδης, Τσεμπερίδης, Γεωργιάδης (81' Μίλιτς), Καπίας, Στεφανίδης, Καρακατσάνης, Πάτο, Καθάριος (55' Βελλίνης).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Τσόπελας, Νόνης, Στασινόπουλος, Κυριακίδης (82' Βυθούλκας), Καμπούρης, Οικονόμου, Μπλέτσας, Πλαβούκος (55' Λέκκας, 91' Πέττας), Ουνγιαλίδης, Κρολ.

Last modified onΚυριακή, 24 Μάιος 2015 22:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep