Το θέαμα του... παραλόγου

Παναχαϊκή - Απόλλωνας 4-3 σε ένα τρελό ματς... που είχε τα πάντα και τελείωσε με νίκη για την ομάδα της Πάτρας που έπαιζε στην Κόρινθο.


Απίστευτη τροπή είχε η αναμέτρηση του Απόλλωνα με την Παναχαϊκή στην Κόρινθο. Εναλλαγές στο σκορ, επτά γκολ και ένα παιχνίδι που παρότι ενδιέφερε μόνο την «Ελαφρά ταξιαρχία» έδωσε την πρώτη νίκη στους «κοκκινόμαυρους» που ζουν τις πιο παράλογες στιγμές της ιστορίας τους. Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Ανγκούλο (42'), αλλά αυτό δεν αποτύπωνε την εικόνα του ματς και την απόδοση των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο ημίχρονο αποκαταστάθηκε άμεσα η ισορροπία με τα δύο γκολ του Τρίγκα (48') και του Κοντοχρήστου (52') για να συνεχιστεί το... πάρτι της τυπικά γηπεδούχου που έφτασε στο 4-1 με τους Χοτζάλι (62') και Μαρουκάκη (73'). Η Παναχαϊκή, μάλιστα, δεν έδειξε να επηρεάζεται από το αριθμητικό μειονέκτημα, αφού έμεινε με δέκα παίκτες με τη δεύτερη κίτρινη του Στεργίδη (68').

Ο Απόλλων προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 4-3 και ο Ανγκούλο να φτάσει στο δεύτερο φετινό του χατ τρικ. Για την προσέλευση ο Αλέξης Κούγιας ικανοποιημένος δεν έμεινε, αλλά ο Δήμαρχος Κορίνθου, σίγουρα θα έχει να λέει για το υπερθέαμα!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Δήμιζας, Χούσα (46' Μασούρας), Κοντοχρήστος, Κάργας, Άλμπι, Τρίγκας, Αναστασόπουλος, Στεργίδης, Χοτζάλι (78' Χαρτσιάς), Μπουντόπουλος (73' Γκαντιάγκα), Μαρουκάκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Βασιλαντωνόπουλος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Κύργιας, Ψιάνος (64' Καραδέμητρος), Λαγός, Σουάνης (54' Τζιώρας), Άρσιτς (62' Φαρινόλα), Βάντερσον, Ανγκούλο

Last modified onΤετάρτη, 20 Μάιος 2015 22:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep