Με το αγαπημένο της σκορ...

Η Ερμιονίδα νίκησε 3-1 τον Παναιγιάλειο και πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η έδρα είναι το φετινό όπλο της Ερμιονίδας και αυτό αποδείχτηκε στο ματς της Τετάρτης (13/05) με τον Παναιγιάλειο. Η ομάδα της Αργολίδας με το... αγαπημένο της σκορ (3-1) ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναιγιαλείου, κάτι που είχε κάνει και απέναντι στον Αχαρναϊκό και βρέθηκε στο ρετιρέ της βαθμολογίας των πλέι άουτ. Έτσι, έβαλε σε μπελάδες τη «μαύρη θύελλα», η οποία γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική της ήττα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Δωματά και ο Παβίσεβιτς στο 26' διπλασίασε τα τέρματα για την Ερμιονίδα. Ο Παναιγιάλειος είδε τις ελπίδες του για την κατάκτηση έστω ενός πόντου να αυξάνονται στο 74' όταν ο Σκαρτσίλας μείωσε, αλλά στις καθυστερήσεις ο Παβίσεβιτς και πάλι, αυτή τη φορά με πέναλτι διαμόρφωσε το 3-1.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Παπανικολάου, (57' Μουσταφίδης) Ιασωνίδης, Τούτοριτς, Σαμαράς, Δωματάς, (68’ Σκεντεράι), Ομο, Συμελίδηε, (46΄Χατζησοφρωνίου), Τσακόν, Στοίκοβιτς, Παβίσεβιτς.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Σπίνουλας (77' Μπουρλάκης), Ιωάννου, Τζημογιάννης, Γκοτσούλιας, Ουρτάδο, Καμινιώτης (56' Σταμογιάννος), Μίλιεβιτς, Σκαρτσίλας, Φουρτάδο (46' Σεχολάρι)

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας)

 

Last modified onΤετάρτη, 13 Μάιος 2015 21:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep