Ισοπαλία... παραμονής

Η Επισκοπή έμεινε στο 0-0 με τον Παναιγιάλειο, αλλά εξασφάλισε - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη συμμετοχή στα μπαράζ.

Στα πλέι άουτ θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία η Επισκοπή έπειτα από το εντός έδρας 0-0 με τον Παναιγιάλειο. Εξάλλου, για να μπλέξει η ομάδα του Ρεθύμνου θα πρέπει ο Άλιμος να νικήσει τον Φωστήρα εντός έδρας και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ... Όσο για τη «μαύρη θύελλα»; Ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν είχε την ουσία, με τον Φουρτάδο να σπαταλά πολλές χαμένες ευκαιρίες και τον Ρουμπουλάκου να χάνει τη σημαντικότερη στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Αιγίου έμεινε τέσσερις πόντους πίσω από την 4η θέση και είδε το έργο της σε ό,τι αφορά στην παραμονή χωρίς μπαράζ να δυσκολεύει...

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Λάμπρου, Νικολακάκης, Αργυρίου (27' Δρακάκης), Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Δουμάνης (77' Πετράκος), Δελήμπασης, Νικόλτσης (84' Πάλλας), Βιγιαφάνε, Βιτώρος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Ρουμπουλάκου, Τζημογιάννης (90'+3' Πιζ), Νάστος (90'+2' Σταμογιάννος), Μωυσίδης, Σεχολάρι (80' Μπουρλάκης), Φουρτάδο, Ουρτάδο, Μίλιεβιτς, Ιωάννου.

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Σινιοράκης, Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

 

Last modified onΔευτέρα, 23 Μάρτιος 2015 16:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep