Πεντάρα σε... ποντιακό ρυθμό!

Η Ζάκυνθος μόλις έμεινε με 10 παίκτες κατέρρευσε και ηττήθηκε 5-0 από τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά.

Την πιο ευρεία νίκη του στη Football League πανηγύρισε ο Απόλλων 1926 απέναντι στη Ζάκυνθο. Η ομάδα της Καλαμαριάς ήθελε πάση θυσία το τρίποντο απέναντι στη Ζάκυνθο, η οποία μάχεται για την τριάδα και φρόντισε μέσα σε 23 λεπτά να σημειώσει 5 γκολ και να υποχρεώσει τους νησιώτες στην πιο βαριά ήττα της ιστορίας τους (πέρυσι είχε ηττηθεί 5-0 και από τη Νίκη Βόλου).

Κλειδί στην... κατάρρευση της Ζακύνθου η αποβολή του Λέκκα στο 59'. Οι φιλοξενούμενοι αποδιοργανώθηκαν και δέχτηκαν 5 γκολ. Στο 64' ο Φιγκερόα άνοιξε το σκορ, στο 67' ο Καράμπελας έκανε το 2-0, ο Κωστούλας με γκολ στο 70' και το 79' ανέβασε τον δείκτη στο 4-0 και το 5-0 διαμόρφωσε ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Έτσι, οι Πόντιοι βρίσκονται με το... ενάμιση πόδι στα πλέι άουτ, ενώ η ομάδα του Ιονίου δύσκολα θα προλάβει την τριάδα και πλέον μπλέκει σε περιπέτειες.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Μάκης Δανδίκας): Βρονταράς, Χατζηλιάδης, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Ακασού (73' Μπάμπα), Παναγιωτούδης, Τσούτσης (55' Κωστούλας), Καράμπελας, Φιγκερόα (79' Β. Παπαδόπουλος), Αναστασίου.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Πολίτης, Κυριακίδης, Ουνγιαλίδης (69' Πλαβούκος), Νόνης, Καλλιβωκάς, Κρισμάρεβιτς, Πέττας (55' Μπλέτσας), Λέκκας, Ευθυμιάδης, Κρολ, Βαρέλα (81' Πιτταράς).

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Λ. Τίκας (Θεσπρωτίας), Σάββας (Σερρών)

Last modified onΤετάρτη, 18 Μάρτιος 2015 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep