«Ανάσα» με Πάτο για τον Αγροτικό

Πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 1-0, ο Αγροτικός Αστέρας επιβλήθηκε του ακίνδυνου Φωκικού.

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 του καταδικασμένου Φωκικού και διατήρησε στο ακέραιο τις ελπίδες αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού. Απόλυτα δίκαιη η επικράτηση για την ομάδα του Γιώργου Κούτση, που σκόραρε με τον Πάτο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι περιορίστηκαν σε καθαρά παθητικό ρόλο και αν δεν είχαν σε πολύ καλή ημέρα τον γκολκίπερ Αμουτζάκη θα έφευγαν με βαρύ σκορ από τον Εύοσμο.

Ο Αγροτικός Αστέρας ανέλαβε από την αρχή την πρωτοβουλία και αναζήτησε το γκολ, που ήρθε τελικά στο 19' με σκόρερ τον Πάτο. Μετά την επίτευξη του τέρματος, ο ρυθμός της συνάντησης έπεσε, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον αντίπαλό τους.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αγροτικός Αστέρας δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του, όμως ο εξαιρετικός γκολκίπερ Αμουτζάκης πραγματοποίησε τουλάχιστον τέσσερις σωτήριες επεμβάσεις και κράτησε το σκορ χαμηλά. Εντούτοις, στον Αγροτικό Αστέρα αποδείχθηκε αρκετό το γκολ του Πάτο για να του χαρίσει τους τρεις πολύτιμους πόντους.

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Τσεμπερίδης, Χιντζίδης, Πάτο (94' Καθάριος), Παλάσκας, Σκλιοπίδης, Ναστέφσκι (91' Θεοδωρίδης), Στεφανίδης, Μίλιτς (55' Καρακατσάνης), Σαμουηλίδης.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Αχιλλέας Μανέτας): Αμουτζάκης, Καντούτσης, Καλλέργης, Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Μαρκάκης (86' Πρίφτη), Ζαχαρόπουλος (61' Ντάμπος), Χαλιώτης (76' Μεγάλος), Πολυχρονάκης, Κασνέτση, Μπολμποσιάν.

Last modified onΚυριακή, 08 Μάρτιος 2015 20:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep