Ανταγωνιστική στο ΟΑΚΑ

Η Παναχαϊκή πάλεψε, είχε δύο δοκάρια, αλλά ηττήθηκε (2-1) από την ΑΕΚ.

Ως ματς... αποδείξεων έβλεπαν στην Παναχαϊκή τον αγώνα της Τρίτης (24/02) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Και παρότι οι Αχαιοί ηττήθηκαν 2-1, έδειξαν ανταγωνιστικοί και δικαιολόγησαν την παρουσία τους στη 2η θέση του 1ου ομίλου. Είχαν δύο δοκάρια, δημιούργησαν καλές στιγμές, αλλά όταν ήρθε η μείωση του σκορ ήταν αργά...

Η Ένωση προηγήθηκε στο 35' με «βολίδα» του Πλατέλλα και ένα λεπτό μετά ο Άλλα γλίτωσε κόκκινη για αγκωνιά στον Αραβίδη. Ακολούθησαν δύο δοκάρια για την ομάδα της Πάτρας σε σουτ των Μπουντόπουλου (44'), Ντα Κόστα (45'), με τους γηπεδούχους να «απαντούν» με τον Γιόχανσον στο 56' και τον Γκαντιάγκα να... κρέμεται πάνω στον Σουηδό, ο οποίος με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο.

Ο Φελίπε ντα Κόστα που προφυλάχθηκε και μπήκε στο 31', τραυματίστηκε στο 67' και έτσι η Παναχαϊκή έχασε τον οργανωτή της. Επικίνδυνες φάσεις δεν δημιούργησε στο δεύτερο 45λεπτο και έτσι στο 86' ο Μάνταλος έπειτα από κάθετη του Ανάκογλου έκανε το 2-0. Ωστόσο, οι «κοκκινόμαυροι» στις καθυστερήσεις... εξέθεσαν την άμυνα της ΑΕΚ. Ο Ανέστης έκανε τραγικό λάθος, ο Στεργίδης του έκλεψε τη μπάλα, σέντραρε και ο Λαμπρόπουλος που έκανε κακή απομάκρυνση έδωσε την ευκαιρία στον Κυβελίδη να χριστεί σκόρερ (5 γκολ σε 4 συμμετοχές)!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

AEK (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου (89' Τζανετόπουλος), Πλατέλλας (85' Ρόβας), Μάνταλος, Μπαρμπόσα (81' Ζόριτς), Αραβίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα (57' Μπαλού), Άλλα, Κάργας, Αναστασόπουλος, Γκαντιάγκα, Στεργίδης, Κορέτα (31' Ντα Κόστα, 67' Μαρουκάκης), Κοντοχρήστος, Μπουντόπουλος, Κυβελίδης.

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Λάμπρου (Αν. Αττικής), Σίπκας (Πέλλας)

Last modified onΤρίτη, 24 Φεβρουάριος 2015 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep