Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Καθάρισαν» οι νέοι

H Παναχαϊκή γκρέμισε το κάστρο» της Ερμιονίδας (2-0) παρά τις πολλές απουσίες.

Η πρώτη ομάδα που κατάφερε να φύγει νικήτρια από την έδρα της Ερμιονίδας έγινε η Παναχαϊκή! Οι «κοκκινόμαυροι» παρότι παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, έφυγαν με το τρίποντο από το Κρανίδι χάρη σε γκολ των νεοαποκτηθέντων, Μπουντόπουλου, Κυβελίδη.

Η πατρινή ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο ξεκίνημα για ανατροπή του Κυβελίδη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» την υπόθεση νίκη μέσα σε εννέα λεπτά. Στο 68' ο Μπουντόπουλος με σουτ αιφνιδίασε τον Πονηρό και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 77' ο Κυβελίδης πανηγύρισε με σουτ το δεύτερο τέρμα του σε ισάριθμες συμμετοχές με τους Αχαιούς. Έτσι, η Παναχαϊκή... φρέναρε την ομάδα της Αργολίδας, η οποία δεν είχε ήττα στο γήπεδό της και έχασε έδαφος από τα μπαράζ ανόδου.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Πονηρός, Παπανικολάου (46' Κιοσές), Όμο, Ιασωνίδης, Μουσταφίδης, Τούτοριτς, Σβόγιτς (55' Παβίσεβιτς), Βλαχόπουλος (76' Δωματάς), Τσακόν, Γεωργίου, Κουτσοσπύρος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας, Αναστασόπουλος, Άλλα, Στεργίδης, Κοντοχρήστος, Κυβελίδης (90'+1' Χούσα), Γκαντιάγκα, Ζλατκόφσκι (64' Κορέτα), Μπουντόπουλος (79' Φουρλάνος).

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Σερεμέτης (Μεσσηνίας), Σεφέρης (Κορινθίας)

Last modified onΚυριακή, 15 Φεβρουάριος 2015 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep