Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαριστική βολή με Κυβελίδη!

Στο ντεμπούτο του με την Παναχαϊκή ο Κυβελίδης έδωσε τη νίκη (1-0) στο ματς με την Επισκοπή.

Η λύτρωση ήρθε στο 79' για την Παναχαϊκή. Έστω και με μπόλικη δόση άγχους, οι Αχαιοί επικράτησαν 1-0 της Επισκοπής στην Πάτρα, χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Λεωνίδας Κυβελίδης, στο ντεμπούτο του με την «κοκκινόμαυρη» φανέλα και ενώ είχε περάσει στο ματς στο 65'.

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν καλύτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε τον έλεγχο, πίεζε για να μπει μπροστά στο σκορ κα εντέλει τα κατάφερε στο φινάλε. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είχαν χάσει πέναλτι στο 41' με τον Μπουντόπουλο, ενώ στο 45' δοκάρι είχε ο Φουρλάνος.

Στο ντεμπούτο του στον πάγκο των Ρεθυμνιωτών ο Γιάσμικο Βέλιτς ξεκίνησε με το αριστερό και θα συνεχίσει την προσπάθεια για να κρατήσει στην κατηγορία την ομάδα που ανέλαβε προ ημερών.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα, Κάργας (29' λ. τρ. Καρβουνιάρης), Άλμπι, Στεργίδης, Ζλατκόφσκι (65' Κυβελίδης), Γκαντιάγκα, Φουρλάνος (46' Ντα Κόστα), Πατινιώτης, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος
ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Γουναρίδης, Νικολακάκης (84' Ράντοβιτς), Δουμάνης (73' Δρακάκης), Νικόλτσης, Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε, Λάμπρου, Μανουσάκης, Αργυρίου (88' Πετράκος), Βιτώρος.
Διαιτητής: Σταθόπουλος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Κασσαβέτης (Αιτ/νίας), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Last modified onΔευτέρα, 09 Φεβρουάριος 2015 11:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep