Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο νόμος της... αδράνειας

Ο Ηρακλής προηγήθηκε 2-0 στο 14ο λεπτό, νόμιζε ότι τελείωσε το ματς και ο Πιερικός πήρε σπουδαία ισοπαλία (2-2) στο Καυτανζόγλειο.

Τα δύο γρήγορο γκολ (3',14') του Ντιέγκο Ρομάνο απέναντι στον Πιερικό έκαναν τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή να πιστέψουν πως όλα έχουν τελειώσει. Παρότι διατήρησαν την κατοχή (74%) μέχρι το τέλος δεν την εκμεταλλεύτηκαν και η ομάδα της Κατερίνης κατάφερε στο τέλος να τους... προσγειώσει στην ισοπαλία (2-2) με δύο ωραία σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Ρομάνο στο 3ο και 14ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την επαναφορά της μπάλας και σκόραρε δύο φορές. Από εκεί και πέρα ο Γηραιός είχε ανούσια υπεροχή χωρίς πάθος και θέληση στο παιχνίδι του. Ο Πιερικός από την άλλη είχε σωστή τακτική στην άμυνα και έψαξε το τέλος την πίεση ψηλά. Μάλιστα, είχε στο αρχικό του σχήμα τους νεοαποκτηθέντες Καραγιαννίδη, Μπαξεβάνο, Μπαστάνη.

Στο 77ο λεπτό ο Μυστακίδης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον Χουάντερσον να μαζέψει για πρώτη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του σε εντός έδρας αναμέτρηση του Ηρακλή και στο 86ο λεπτό ο Μπαξεβάνος την παραβίασε για δεύτερη με μακρινό σουτ. Είναι χαρακτηριστικό πως οι «κυανόλευκοι» μέχρι τώρα είχαν δεχθεί μόλις ένα γκολ σε 12 αγώνες πρωταθλήματος, αλλά οι «ασπρόμαυροι» σκόραραν δύο φορές στη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Βαλεριάνος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης (81' Μπαρτολίνι), Σιατραβάνης, Ρομάνο, Λουκίνας (71' Αγγελούδης), Κάσσος (60' Τσιλιγκίρης).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Καρατάσιος, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Ντόσης, Μπαξεβάνος, Μπουζούκης, Μυστακίδης (90' Κατσιαμήτας), Μπαστάνης (58' Παλιάτσιος), Γιαννούλης (94' Χατζόγλου), Σταματής.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Χατζηνάκος (Δράμας)

Last modified onΣάββατο, 24 Ιανουάριος 2015 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep