Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πλησιάζουν τα Χανιά

Η νίκη μέσα στην Επισκοπή με 1-0 έφερε την ομάδα του ΑΟΧ πιο κοντά στην κορυφή. Το γκολ σημείωσε ο Μαρτσάκης που δεν το πανηγύρισε.

Σε μια αναμέτρηση που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του τοπικού ντέρμπι οι δύο ομάδες έβγαλαν στο γήπεδο τα στοιχεία που τις χαρακτηρίζουν αυτή την σεζόν και αυτό... ήταν λογικό να φέρει τη νίκη για τον ΑΟ Χανιά. Στα πρώτα 45 λεπτά δεν υπήρχαν σημαντικές φάσεις για τις δύο ομάδες, η Επισκοπή έδειξε πως έχει πρόβλημα στο γκολ, αφού δεν έχει βρει δίχτυα στα τέσσερα προηγούμενα ματς.

Η άνοδος του ΑΟ Χανιά στο δεύτερο ημίχρονο έφερε και κάποιες καλές φάσεις για την Επισκοπή που βρήκε περισσότερους χώρους, αλλά τελικά συνέβη πάλι το κλασικό τέλος για την ομάδα του Ρεθύμνου. Η Επισκοπή έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, έχανε τις δυνάμεις της όσο κυλούσε ο χρόνος και τελικά έμεινε πάλι με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Μαραθιανού που είδε την κόκκινη κάρτα για τρίτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Το γκολ ήρθε από τον Μαρτσάκη στο 83ο λεπτό, μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή. Ο 25χρονος επιθετικός δεν το πανηγύρισε επειδή το σημείωσε κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης, Μανουσάκης, Βουρβαχάκης, Μποτωνάκης, Λάμπρου, Μαραθιανός, Ράντοβιτς (46' Δρακάκης), Δελήμπασης, Βιτώρος (59' Βιγιαφάνε), Δουμάνης, Νικόλτσης.

AO ΧΑΝΙΑ (Μάρκος Στεφανίδης): Σικαλιάς, Παγώνης, Γκότοβος, Κοντέων, Μανωλάς, Σιλιγαρδάκης, Καραγιάννης, Γκούμας (59' Μαρτσάκης), Οικονομόπουλος (69' Ευαγγέλου), Πάγκαλος, Κρητικός (84' Εσόνο)

Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Γιαννουγλίδης, Αργυρός (Αθηνών)

Last modified onΣάββατο, 17 Ιανουάριος 2015 01:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep