Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κορυφώνεται αγωνία και... κούραση

Διεξάγεται την Τρίτη (26/07) η 3η αγωνιστική των play off της Football League.

Διαδικασία - παρωδία χαρακτηρίζεται και όχι άδικα αυτή των μπαράζ ανόδου. Όση ταλαιπωρία και αν επιφυλάσσει για τους ποδοσφαιριστές κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί ότι έχει και τα... καλά λίγα της. Λίγα, βέβαια, αλλά είναι αρκετά για να τραβήξουν το ενδιαφέρον.

Οι 12 ήρωες της Δόξας Δράμας απέδειξαν ότι εν έτει 2011 υπάρχουν ποδοσφαιριστές που βάζουν τη φανέλα, την ιστορία μίας ομάδας και μία ολόκληρη πόλη πάνω από συμβόλαια και χρήματα. Οι «μπέμπηδες» του Διαγόρα απέδειξαν ότι το ταλέντο αφθονεί αρκεί να του δώσει κάποιος την ευκαιρία. Και οι συμμετέχοντες των play off απέδειξαν ότι όσα χτυπήματα και αν δεχτεί η πλέον κακόφημη ποδοσφαιρική γειτονιά, τόσο εκείνη θα αντιστέκεται. Πώς, λοιπόν, να μην τραβήξει τα βλέμματα η 3η αγωνιστική;

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Γήπεδο: Δημ. Στάδιο Καλλιθέας

Ώρα έναρξης: 20.30 Conn-X TV

Ζωντανός στο κυνήγι της πρωτιάς έμεινε ο Λεβαδειακός με την αγχώδη νίκη επί του Διαγόρα και θέλει ανάλογο αποτέλεσμα και κόντρα στους Δραμινούς, με τους οποίους ισοβαθμεί στη 2η θέση. Εκτός πλάνων θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Βασιλείου, αντίθετα με τον Ψωμά που εξέτισε την ποινή του.

Η Δόξα των 12 ποδοσφαιριστών έχει την ψυχολογία στα ύψη, αλλά μένει από δυνάμεις και περιμένει την έλευση νεαρών που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια για να πάρει ανάσες. Αν μη τι άλλο έχει αποδείξει ότι όταν κάποιος διαθέτει ψυχή και πάθος μπορεί να πετύχει πολλά. Και οι «ασπρόμαυροι» με τα κατορθώματά τους στο Ελ Πάσο κέρδισαν φίλους σε όλη τη χώρα, κάτι που δεν ανταλλάσσεται ούτε ακόμα και με μία άνοδο.

 

ΟΦΗ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Γήπεδο: Δημ. Στάδιο Φυλής

Ώρα έναρξης: 20.30 Conn-X ΤV

Το σοκ της ισοφάρισης στο 91' από τη Δόξα Δράμας καλείται να ξεπεράσει ο ΟΦΗ και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η κόπωση είναι δεδομένη, αλλά η ομάδα του Ηρακλείου παραμένει φαβορί και θα πρέπει να δείξει τα δόντια της και παράλληλα να στείλει το μήνυμα ότι δεν θα αφήσει κανέναν να της πάρει το εισιτήριο της ανόδου. Εκτός πλάνων του Νίκου Αναστόπουλου βρίσκεται μόνο ο τιμωρημένος Καμπάνταης. Εξέτισε ο Μπουλούτ, ετοιμοπόλεμος και ο Τάντιτς.

Οι Ροδίτες από την πλευρά τους έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις με το ταλέντο τους. Η ψυχολογία βρίσκεται στο... ναδίρ λόγω των δύο ηττών, αλλά σε κάθε ματς τα δίνουν όλα για την έκπληξη. Εξάλλου, έδειξαν με τον τρόπο τους ότι όλο το μέλλον τους ανήκει και το βέβαιο είναι ότι θα επιστρέψουν στο «σμαραγδένιο» νησί με ψηλά το κεφάλι και παράσημο μία αξιοπρεπέστατη πορεία. Εκτός πλάνων του προπονητή Μιχάλη Τσιβρινή θα βρίσκεται ο Τομάζος που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΟΦΗ 8 4-3

2. Δόξα Δράμας 5 4-3

3. Λεβαδειακός 5 1-1

4. Διαγόρας 0 0-2

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep