Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επίδειξη ουσίας Γηραιού!

Ο Ηρακλής επικράτησε 4-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας χάρη σε δύο γρήγορα γκολ που του έκανε δώρο η άμυνα των γηπεδούχων.

Ο «Γηραιός» κατάφερε να αιφνιδιάσει νωρίς την Αναγέννηση Καρδίτσας, να ανοίξει το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό, με τον Τσιλιανίδη, που εκμεταλλεύθηκε λάθος γύρισμα του Γκουγκούδη στον τερματοφύλακα. Μέχρι να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες της θεσσαλικής ομάδας πώς δέχθηκαν το γκολ, ήρθε το δεύτερο έπειτα από σέντρα του Σαραμαντά και κεφαλιά του Κάσσου, που σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και στο 14ο λεπτό έγραψε το 2-0.

Ο Ηρακλής συνέχισε να πιέζει και να ψάχνει τα γκολ, ενώ η γηπεδούχος δεν κατάφερε να αντιδράσει μέχρι την ανάπαυλα, που οι δύο ομάδες πήγαν με το σκορ στο 2-0. Η είσοδος του Μπουντούρη στο δεύτερο μέρος έδωσε δραστηριότητα και στήριγμα στον Τζέκο, αλλά χωρίς να υπάρξουν σημαντικές φάσεις. Μετά το πρώτα 15 λεπτά, οι Θεσσαλονικείς ξαναπήραν τον έλεγχο και ο Περόνε στο 60ο λεπτό με διαγώνιο σουτ από την μεγάλη περιοχή έκανε το 3-0.

Το σκορ έκλεισε ο Πουρτουλίδης στο 87ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Κάσσος από τον Γκουγκούδη, ο οποίος είδε και την κόκκινη κάρτα. Έζησε, έτσι, ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της καριέρας του με το λάθος στο πρώτο γκολ και το πέναλτι στο τελευταίο.

Το κλίμα είναι πολύ βαρύ στην Αναγέννηση, αφού αυτό το 4-0 ήρθε μετά την ήττα από την Ζάκυνθο στο Ιόνιο με 5-1. Χαρακτηριστικό είναι πως μετά το 3-0 υπήρξε έντονος διάλογος του Σωκράτη Μπουντούρη με τον προπονητή της ομάδας, Σάκη Θεοδοσιάδη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσάμης, Παπαργυρίου, Σάββας, Στάμος, Γκουγκούδης, Κουλίδης (46' Μπουντούρης), Βουτσιάς (72' Παναγιωτόπουλος), Μπιτέλης, Νίκιτς, Τζέκος, Μαυρίας (66' Χατζηρίζος).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κάσσος, Σιατραβάνης (61' Ρομάνο), Πουρτουλίδης, Τσιλιανίδης (79' Κυριακίδης), Περόνε (69' Λουκίνας).

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Βοηθοί: Νατσιούλας, Καραμπούλας (Λάρισας)

 

 

Last modified onΠαρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2014 20:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep