Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Νίκη ανάσα για Φωκικό

Η ομάδα της Άμφισσας επικράτησε 2-0 του Αγροτικού Αστέρα και επέστρεψε στις νίκες μετά από σχεδόν 9 μήνες.

Επιστροφή στις νίκες για τον Φωκικό που πήρε το πρώτο του τρίποντο για την φετινή σεζόν στην 8η αγωνιστική. Η ομάδα της Άμφισσας δέχθηκε την πίεση στο πρώτο 20λεπτο από τον Αγροτικό Αστέρα, άντεξε και κράτησε το μηδέν για να αρχίσει να κάνει επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή, με περισσότερη ουσία από ό,τι οι φιλοξενούμενοι.

Ο Σαΐν ήταν αυτός που κατάφερε να ανοίξει την άμυνα του Αγροτικού Αστέρα στο 30ό λεπτό με ωραία προσπάθεια από την δεξιά πλευρά και αφού πέρασε δύο παίκτες έκανε το διαγώνιο σουτ στο παραθυράκι του Βοσνιάδη για να ανοίξει το σκορ.

Από εκεί και πέρα ο Αγροτικός βγήκε περισσότερο μπροστά για να ψάξει την ισοφάριση και σε μια αντεπίθεση στο 42ο λεπτό, ο Γεωργουσόπουλος πήρε την μπάλα δεξιά, ο Βοσνιάδης βγήκε για να του κόψει το οπτικό πεδίο, αλλά έχασε την μπάλα και ο Καλλέργης με σουτ σε ανυπεράσπιστη εστία έκανε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, οι διακοπές δεν άφησαν πολλά περιθώρια για φάσεις και η μοναδική καλή στιγμή ήταν το δοκάρι του Καθάριου στο 49ο λεπτό που δεν κατάφερε να μειώσει το σκορ.

H τελευταία νίκη του Φωκικού ήταν στις 22 Μαρτίου 2014 με αντίπαλο την Γλυφάδα με 2-1. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιάννης Λύτρας): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Σαΐν, Σκαρίμπας (94' Δημητρίου), Γκατσέσα, Καλλέργης (89' Καρυπιάδης), Γεωργουσόπουλος (80' Ντάμπος), Ευαγγελιδάκης, Ρεβυθόπουλος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤ. (Περικλής Αμανατίδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης, Κώτσιας (56' Κρυστάλλης), Τριανταφυλλίδης, Γεωργιάδης, Σαμουηλίδης, Καρακατσάνης, Μίλιτς, Πέεφ (83' Βελλίνης), Καθάριος (69' Αθανασιάδης).

Διαιτητής: Φώτης (Εύβοιας)

Βοηθοί: Σιδέρης, Μεϊντανάς (Αχαΐας)

Last modified onΠαρασκευή, 12 Δεκέμβριος 2014 18:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep