Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πιο σκληρά τα Χανιά (video)

Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 του Παναιγιαλείου και σκαρφάλωσαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα παιχνίδι που είχε αρκετή δύναμη, λίγες καλές φάσεις και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα από την πλευρά του ΑΟ Χανιά, τελείωσε με νίκη των Κρητικών. Το γκολ του Πάγκαλου στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε στην ομάδα του τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ο ΑΟ Χανιά μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, πίεσε τον αντίπαλό του χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει κλασικές φάσεις και η λύση ήρθε τελικά από στημένη φάση, αφού το κόρνερ του Καραλή έφερε την μπάλα στην περιοχή, ο Κοντέων έκανε την κεφαλιά πάσα στον Πάγκαλο, που με νέα κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα. 

Στη συνέχεια ο Παναιγιάλειος προσπάθησε να αντιδράσει, ο Πόνσε μπήκε να δώσει κίνηση στην μεσαία γραμμή, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερους κινδύνους. Ακολούθησε στο 68ο λεπτό δεκάλεπτη διακοπή λόγω μπλακ άουτ στη πόλη των Χανίων και οι ποδοσφαιριστές χρειάστηκαν πάλι χρόνο για να συνέλθουν. Ο Μίλιεβιτς έδωσε μεγαλύτερη πνοή και δημιούργησε κινδύνους με την είσοδό του από τον Μουράτ Σεροπιάν, αλλά ούτε αυτή η κίνηση είχε τελικά ουσιαστικό αποτέλεσμα και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη του Μουράτ Σεροπιάν ως αντίπαλος προπονητής μετά την περσινή εξαιρετική πορεία του με τα Χανιά και τη συμμετοχή στα play off με την ομάδα της Κρήτης 
Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Σταύρος Παπανδρέου):Σικαλιάς, Παγώνης, Γκότοβος, Κοντέων, Μανωλάς, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Οικονομόπουλος (92' Καμινιώτης), Καραλής (73' Καραγιάννης), Πάγκαλος, Κρητικός (80' Γκούμας)
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Σταυριανός, Σπίνουλας, Τζημογιάννης, Ιωάννου (56' Σταμογιάννος), Γκοτσούλιας, Νάστος (73' Μίλιεβιτς), Τσατσαρής, Μπούνας, Σκαρτσίλας, Ουρτάδο, Σεχολάρι (46' Πόνσε)

Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Κουράκης (Ηρακλείου)

Last modified onΔευτέρα, 08 Δεκέμβριος 2014 20:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep