Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γηραιός… κολλημένος στην βροχή

Ο Ηρακλής δεν βρήκε λύση και έμεινε στο 0-0 με τον Εθνικό Σερρών που δεν άφησε χώρο για ευκαιρίες.

Οι δύσκολες συνθήκες που δεν ευνοούσαν το δημιουργικό ποδόσφαιρο, η απουσία του Ρομάνο από τη μεσαία γραμμή και η απομόνωση του Περόνε στα άκρα του γηπέδου ήταν απλά κάποιοι από τους λόγους που κράτησαν τον Ηρακλή στο 0-0 με τον Εθνικό Σερρών και έφεραν το πρώτο στραβοπάτημα του Γηραιού έπειτα από σερί έξι αγώνων.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά ο Εθνικό Σερρών είχε πάρα πολύ καλές αντιδράσεις στην αμυντική του λειτουργία και παρά την απίστευτη κατοχή της μπάλας από τον Ηρακλή (70%-30%) δεν κατάφεραν να σημειώσουν γκολ.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έδειξε αρκετό εκνευρισμό στον αγωνιστικό χώρο, η οποία μεγάλωνε όσο έμενε το 0-0 και δεν δημιουργούσε ούτε αξιόλογες φάσεις. Αποκορύφωμα ήταν η αντίδραση του Περόνε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων που μούντζωσε με τα δύο χέρια τον βοηθό διαιτητή για την υπόδειξή του παρότι ήταν όντως σε θέση οφσάιντ. Σημαντικός ο πόντος για τους «πορτοκαλί», οι οποίοι τόνωσαν το ηθικό τους έπειτα από το πολύ άσχημο ξεκίνημα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Τόσκας (57' Σμίλτος), Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης (57' Κάσσος), Περόνε, Λουκίνας (76' Πασάς).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ (Μάκης Κατσαβάκης): Κραβαρίτης, Κωφοκότσιος, Δέντσας, Τσουβαλτσίδης, Πλαβούκος (89' Νικολίστας), Κουκόλης, Μαρίνου, Τσιλούλης (96' Πάλλας), Σαββίδης, Χατζηδημητρίου (97' Δ. Παπαδόπουλος), Μεσεριώτης.

Διαιτητής: Μπλούνας (Φθιώτιδας)

Βοηθοί: Χούσκογλου (Θράκης), Σίπκας (Πέλλας)

Last modified onΠαρασκευή, 05 Δεκέμβριος 2014 20:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep