Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Βασίλισσα σε σπουδαίο ματς

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 της Παναχαϊκής που έπαιξε ανοικτά, έψαξε τη νίκη και έκανε δύσκολη τη ζωή των Κιτρινόμαυρων.

Σε ένα ματς που είχε πάρει φωτιά από τις εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων, το πιο λογικό ήταν να υπάρχει ένταση, αλλά αυτή τελικά βγήκε και σε θέαμα, αφού το τελικό 3-1 υπέρ της ΑΕΚ ήρθε μετά από ένα γεμάτο ματς. Η ΑΕΚ κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από το πέναλτι που καταλογίστηκε στο χέρι του Μπαλού και έβγαλε το άγχος από πάνω της νωρίς. Η εξασφάλιση της διαφοράς ήρθε στο 31ο λεπτό από μια αντεπίθεση και το ωραίο τελείωμα του Πλατέλλα, αφού η Παναχαϊκή είχε βγει μπροστά και άφηνε χώρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή ρίσκαρε ακόμη περισσότερο, έβαλε δεύτερο επιθετικό στην περιοχή, αλλά το γκολ ήρθε από τις φαρμακερές σέντρες του Ντα Κόστα. Σε μια από αυτές ο Γκατιάνγκα πήρε την μπάλα από λάθος εκτίμηση του Ανέστη και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για να μειώσει στο 81ο λεπτό και να δώσει ενδιαφέρον στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Ο Μπαρμπόσα, όμως, τελείωσε το ματς στο 90ο λεπτό, αφού εκμεταλλεύθηκε την σέντρα του Πεταυράκη και με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Ασίγκμπα, Αναστασόπουλος (50' Κάργας), Άλα, Στεργίδης, Μαρουκάκης, Ντα Κόστα, Μπαλού, Γκαντιάγκα, Πατινιώτης (77' Χοτζάκι), Ζλατκόφσκι (46' Χαρτσιάς).

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Πεταυράκης, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Κορδέρο, Ανάκογλου, Πλατέλλας (83' Ρόβας), Μπαρμπόσα, Ντακόλ (86' Μπρέσεβιτς), Αραβίδης (68' Ζόριτς)

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Βεργέτης (Αρκαδίας), Σεφέρης (Κορινθίας)

Last modified onΚυριακή, 30 Νοέμβριος 2014 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep