Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ιστορική νίκη για Ερμιονίδα!

Η Ερμιονίδα λαχτάρησε, αλλά με γκολάρα του Βλαχόπουλου πανηγύρισε (1-0) απέναντι στην Επισκοπή την πρώτη εντός έδρας νίκη στη Football League.

Παρουσία περίπου 800 οπαδών της η Ερμιονίδα επέστρεψε στις επιτυχίες το μεσημέρι της Κυριακής (09/11) και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Οι νεοφώτιστοι έκαναν δυνατό ξεκίνημα απέναντι στην Επισκοπή, με τους Ρεθυμνιώτες να ισορροπούν μετά το 20λεπτο, αλλά ο Κώστας Βλαχόπουλος με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ έδειξε τον δρόμο για το τρίποντο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το πρώτο 15λεπτο το ματς άνοιξε με εκατέρωθεν ευκαιρίες και με τους φιλοξενούμενους να χάνουν τη μεγαλύτερη στις καθυστερήσεις, όταν ο Ιασωνίδης έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή σε προσπάθεια του Δουμάνη. Σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής των Λίτση, Δελήμπαση για διαπληκτισμό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πονηρός, Μουσταφίδης, Κολόκας, Ιασωνίδης, Λίτσης, Σβόγιτς (82' Κιοσές), Όμο, Συμελίδης (72' Καραδέμητρος), Βλαχόπουλος, Παβίσεβιτς, Τσακόν (53' Ταπέ).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης): Γουναρίδης Παπαδήμας (61' Δρακάκης), Δελήμπασης, Δουμάνης, Νικόλτσης, Μποτωνάκης (72' Βιτώρος), Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε (61' Μανουσάκης), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Ράντοβιτς.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Κουρομιχελάκης (Πειραιά), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας)

Last modified onΔευτέρα, 10 Νοέμβριος 2014 02:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep