Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζωντανός με τον πρώην

Ο Λεβαδειακός πλησίασε τον ΟΦΗ στους τρεις βαθμούς χάρη στον Πέτρο Ζουρούδη.

 

Οι Βοιωτοί γνώριζαν το βράδυ της Κυριακής (24/07) στο γήπεδο της Φυλής ότι άλλη επιλογή δεν είχαν. Η’ επικρατούσαν των πιτσιρικάδων του Διαγόρα ή έβγαζαν το υπόλοιπο των play off – παρωδία περιμένοντας ένα θαύμα που θα τους έβαζε ξανά στο κόλπο της ανόδου. Τελικά, φρόντισε να «καθαρίσει» για τους «πράσινους» ένας πρώην παίκτης του Διαγόρα, ο Πέτρος Ζουρούδης.

 

Έπειτα από ένα πρώτο ημίχρονο όπου δόθηκε ρεσιτάλ λαθών από αμφότερους, ο Ζουρούδης στο 54’ πανηγύρισε το μοναδικό, αλλά από… χρυσάφι γκολ του αγώνα. Προηγήθηκε μπαλιά του Τριποτσέρη και άψογο τελείωμα από τον επιθετικό του Λεβαδειακού. Το τέρμα αυτό λύγισε τους Ροδίτες, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων και έτσι το τελικό αποτέλεσμα ήρθε φυσιολογικά. Ο Λεβαδειακός, μάλιστα, θα μπορούσε να σκοράρει και δεύτερο γκολ με τον Λισγάρα, όμως η μπάλα σε κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

 

Διαγόρας: Χειμωνέττος, Σκόνδρας, Φράγκος, Πεταυράκης (30' λ.τ Χατζηπέτρος), Αυγενικού, Μπαούρης (80' Κενενούνης), Χατζηκοσμάς, Μαριεττάκης, Μαλλιάκας (89' Φασάκης), Καρπαθάκης, Πουλόπουλος.

 

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Ζουρούδης, Λουτσιάνο (50' Πόποβιτς), Σωτήρχος, Κοιλιάρας, Ντιμπαλά (82' Μπεγκόνια), Λισγάρας, Αλεξίου, Κοτίτσας (46' Τριποτσέρης), Ταραλίδης, Τάσιτς.

 

 

 

 

Last modified onΔευτέρα, 25 Ιούλιος 2011 02:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep