Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κύπελλο Ελλάδος LIVE

Ενημέρωση για τους αγώνες που κλείνουν την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στη β' φάση του Κυπέλλου.

Με τρεις αγώνες για τις ομάδες της Football League κλείνει την Πέμπτη (30/10) η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στη β' φάση του Κυπέλλου και το flnews.gr θα σας ενημερώσει LIVE για τις σημαντικότερες στγμές του αγώνα Νίκη Βόλου - Ζάκυνθος. Νωρίτερα, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε 1-0 της Ερμιονίδας και η Κέρκυρα 3-0 του Απόλλωνα 1926.

3ος όμιλος

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ 0-0

17:55 Οριστική ματαίωση της αναμέτρησης, αφού η γηπεδούχος ομάδες δεν είχε τα χρήματα για την αποζημίωση των διαιτητών και έτσι η αναμέτρηση ματαιώθηκε με δική της ευθύνη. 

17:45 Η πιθανότερη εξήγηση που μπορεί να δοθεί είναι ότι η Νίκη Βόλου δεν έχει χρήματα για να πληρώσει τα διαιτητικά έξοδα. Ο σπίκερ του OTE TV ανέφερε ότι το πρόβλημα είναι των γηπεδούχων και όχι αγωνιστικό, γι' αυτό οι διαιτητές δεν βγαίνουν για να ξεκινήσει το ματς! Δεν αποκλείεται να έχουμε ματαίωση...

17:30 Υπάρχει καθυστέρηση στην έναρξη της αναμέτρησης, με τους διαιτητές να μην βγαίνουν ακόμη στον αγωνιστικό χώρο και ενώ η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει στις 17:15. 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Παναγιώτης Τζαναβάρας)Ταΐρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσουκάνης, Μαχλελής, Αργύρης, Κυζιρίδης, Κοτσαρίδης, Μουζακίτης, Κορέτα, Γιαννιτσάνης, Σκούρτης.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο)Πολίτης, Οικονόμου, Τσόπελας, Ουνγιαλίδης, Καμπούρης, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Πέττας, Λέκκας, Πιτταράς, Παπαδημητρίου.

Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Γ.Ι. Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Καμπούρης (Εύβοιας)

2ος όμιλος

ΚEΡΚΥΡΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 3-0

τέλος αναμέτρησης 

84' ΓΚΟΛ 3-0 Ο Κόντος άνοιξε στον Χαβίτο που έφυγε πάλι στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

78' ΓΚΟΛ 2-0 ο Χαβίτο έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα και με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

77' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Γκόμεζ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Απόλλωνα και είχε κερδίσει ο Κόντος σε ανατροπή από τον Μπερντέν.

76' ΚΙΤΡΙΝΗ ο Μπερντέν για την ανατροπή του Κόντου στην περιοχή.

65' ΚΙΤΡΙΝΗ στον Π. Παπαδόπουλο του Απόλλωνα.

62' Γαλανόπουλος αντί Τσούτση για τον Απόλλωνα.

57' Παπαδόπουλος αντί Ευσταθίου για τον Απόλλωνα και Ανδρεόπουλος αντί Καρντόσο για την Κέρκυρα 

46' Χαβίτο αντί Γεωργακόπουλου με την έναρξη του δεύτερο μέρος

ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

40' Η Κέρκυρα διατηρεί τον έλεγχο της μπάλας χωρίς ουσιαστική φάση. 

31' ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον Απόλλωνα, με τον Γκέσιο να γυρίζει την μπάλα στο πέναλτι και τον Ευσταθίου να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με προβολή. 

30' Ολίσε αντί Μπιτσάκου που τραυματίστηκε και δεν μπορεί να συνεχίσει για τον Απόλλωνα 

20' H Κέρκυρα έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορεί να βρει τους χώρους για να κάνει επικίνδυνες φάσεις και μέχρι τώρα έχει αρκεστεί σε μερικά γεμίσματα χωρίς ουσία στην περιοχή. 

9' Φάση διαρκείας στην περιοχή του Απόλλωνα με τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας να μην μπορούν να κάνουν τελική προσπάθεια σε τρεις περιπτώσεις. 

έναρξη της αναμέτρησης 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου)Kουτζαβασίλης, Βλάχος, Παρασκευαΐδης, Ρόχας, Καρντόσο (57' Ανδρεόπουλος), Κρητικός, Κόντος, Μπόρχα, Ντιμιτρόφσκι, Κανακούδης (61' Γκόμεζ), Γεωργακόπουλος (46' Χαβίτο).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Θωμάς Γράφας)Π. Παπαδόπουλος, Παπαστεριανός, Κουρούπης, Μπερτέν, Βαγγελόπουλος, Μπιτσάκος (30' Μπιτσάκος), Ακασού, Νατσιόπουλος, Ευσταθίου (57' Β. Παπαδόπουλος), Τσούτσης (62' Γαλανόπουλος), Γκέσιος. 

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Μπαλτάς (Αχαΐας), Μαγιάννης (Άρτας)

6ος όμιλος

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0-1

τέλος της αναμέτρησης

88' ΓΚΟΛ 0-1 Ο Βάντερσον έκλεψε τη μπάλα από τον Σαμαρά στο κέντρο, έκανε την κούρσα και με πλασέ εκτός περιοχής βρήκε δίχτυα

78' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Φουκαρά του Απόλλωνα

75' ΑΛΛΑΓΗ για την Ερμιονίδα. Στη θέση του Βλαχοδήμου ο Τσακόν

70' ΑΛΛΑΓΗ για τον Απόλλωνα. Στη θέση του Ενρίκο ο Ηρακλής.

70' ΑΛΛΑΓΗ για την Ερμιονίδα. Στη θέση του Όμο ο Κιοσές

69' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Μουσταφίδη

60' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Βάντερσον, γιατί πήρε τη μπάλα με το χέρι και στη συνέχεια σκόραρε έπειτα από κάθετη μπαλιά του Κυριάκου.

58' ΑΛΛΑΓΗ για την Ερμιονίδα. Στη θέση του Καραδέμητρου ο Συμελίδης.

58' ΑΛΛΑΓΗ για τον Απόλλωνα. Στη θέση του Αλίπιο ο Ανγκούλο.

46' έναρξη δεύτερου μέρους με τον Βάντερσον αντί Βασιλαντωνόπουλου για τον Απόλλωνα

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

42' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Κολόκα.

38' ΔΟΚΑΡΙ για την Ερμιονίδα! Σέντρα του Μουσταφίδη από δεξιά, ο Καραδέμητρος πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα χτυπά στο δεξί δοκάρι της εστίας του Πίτκα.

33' ΔΟΚΑΡΙ για την Ερμιονίδα! Ο Καραδέμητρος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο, φαίνεται να περνά τη γραμμή, αλλά ο διαιτητής δεν δείχνει σέντρα.

30' ΚΙΤΡΙΝΗ κάρτα στον Ενρίκο

25' Σέντρα του Μουσταφίδη από δεξιά, κεφαλιά του Όμο, ο Πίτκας σε κόρνερ.

17' Μεγάλη ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Ο Κυβελίδης «σπάει» τη μπάλα» για τον Ενρίκο, ο Βραζιλιάνος σουτάρει και ο Πουρής παραχωρεί κόρνερ

8' Ο Κολόκας με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ δεν βρίσκει στόχο.

5' Σέντρα Καραδέμητρου, κεφαλιά Παβίσεβιτς, η μπάλα άουτ

έναρξη της αναμέτρησης 

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ (Ρομπέρτο Μπολάνο)Πουρής, Μουσταφίδης, Σαμαράς, Κολόκας, Ιασωνίδης, Όμο (70' Κιοσές), Ταπέ, Βλαχόπουλος (75' Τσακόν), Καραδέμητρος (58' Συμελίδης), Σβόγιτς, Παβίσεβιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Κωστένογλου)Πίτκας, Κυριάκος, Καρακώστας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Φουκαράς, Βασιλαντωνόπουλος (46' Βάντερσον), Ενρίκο (70' Ηρακλής), Αλίπιο (58' Ανγκούλο), Κυβελίδης.

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Αν. Αττικής)

Βοηθοί: Σπυρόπουλος, Πολυχρονιάδης (Αν. Αττικής)

 

 

Last modified onΠέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014 18:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep