Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΑΕΛ και για κλειστές άμυνες

Η Λάρισα βρήκε λύσεις στη διπλή ζώνη άμυνας του Απόλλωνα 1926, επικράτησε με 2-0 και ξεκίνησε το πρωτάθλημα με τρίποντο.

Ο Απόλλων 1926 δεν είχε άλλη λύση από το να παίξει κλειστά απέναντι στην ΑΕΛ και να προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί στην πρεμιέρα και το άδειο λόγω τιμωρίας Αλκαζάρ. Οι γηπεδούχοι ζορίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, έκαναν μετρημένες φάσεις και δεν απείλησαν σοβαρά σε καμία στιγμή την άμυνα των Ποντίων, με αποτέλεσμα να πάνε με το 0-0 στα αποδυτήρια για το πρώτο μισό.

Η είσοδος του Καρανίκα αντί του Μπιλά άλλαξε τις ισορροπίες στο κέντρο, οι Βυσσινί είχαν περισσότερες λύσεις και πάσες στον χώρο και τελικά ήρθε το γκολ από ένα λάθος του Βρονταρά. Στο 64ο λεπτό, ο Τσιλιγκίρης έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο γκολκίπερ του Απόλλωνα 1926 δεν βρήκε την μπάλα στην έξοδό του και ο Περίκο με καρφωτή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά αργότερα και ενώ ο Απόλλων είχε βγει μπροστά για την ισοφάριση, ο Πινδώνης μετά από ωραία μπαλιά του Βερντού έστειλε με ωραίο σουτ στην κίνηση την μπάλα στα δίχτυα και τελείωσε το ματς. Πλέον οι Βυσσινί βρίσκονται στην κορυφή, σε ένα ματς που, δυστυχώς, έγινε με κλειστές πόρτες.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΕΛ (Κώστας Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Μπιλά (46' Καρανίκας), Τσιλιγκίρης, Περίκο (84' Τζούνιορ), Βερντού (78' Αναστασάκος).

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Θωμάς Γράφας): Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Βαγγελόπουλος, Παπαστεριανός, Μπιτσάκος, Ακασού, Ευσταθίου (81' Παπαδόπουλος), Γκέσιος, Νατσιόπουλος (71' Σουλίδης), Καράμπελας (36' Τσούτσης).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Χουλιάρας (Αιτ/νίας)

Last modified onΔευτέρα, 13 Οκτώβριος 2014 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep