Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Άλωσε» το ΕΑΚ η Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος πάγωσε το ΕΑΚ και με δύο τέρματα μέσα σε ένα πεντάλεπτο (9’-14’) πήρε σπουδαίο διπλό (2-0) επί του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ολυμπιακός Βόλου εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων στην πρεμιέρα της Football League, δέχθηκε τις αποδοκιμασίες των οπαδών του με το σφύριγμα της λήξης, ενώ η Ζάκυνθος εκμεταλλεύθηκε το κακό πρόσωπο των Βολιωτών και πέτυχε δύο γκολ μέσα σε ένα πεντάλεπτο στο πρώτο μέρος.

Οι νησιώτες άνοιξαν το σκορ στο 9’ με σουτ του Αποστόλου έπειτα από λάθος διώξιμο του Μακρυδημήτρη και στο 14’ με μακρινό δυνατό σουτ του Τσόπελα. Μάλιστα, θα μπορούσαν να έχουν διευρύνει τον δείκτη του σκορ στο 34’, όταν ο Βαρέλα βρέθηκε τετ α τετ με τον Κολίτσι, εν τούτοις νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να αντιδράσουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι ιδιαίτερο. Μοναδική αξιόλογη φάση στο 76’, όταν ο Κούτσι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ξενοδόχοφ. Με το σφύριγμα της λήξης, οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν τις αποδοκιμασίες των οπαδών τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Κολίτσι, Γιαλούσης, Χιντζίδης, Μπάρμπας (64' Ζέρης), Μακρυδημήτρης, Κορνελάτος (58' Θέος), Πινάρες, Μπιτάνγκ, Μέζα (36' Μαρτίνες), Νικολιάς, Κούτσι.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Ντάνι Ακίνο): Ξενοδόχοφ, Οικονόμου, Τσόπελας (74' Στασινόπουλος), Ουνγιαλίδης, Καλλιβωκάς, Φωτιάς, Κρισμάρεβιτς, Αποστόλου (67' Πέττας), Βαρέλα (90' Παπαδημητρίου), Ευθυμιάδης, Χατζησάββας.

Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Πάτρας, Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Last modified onΚυριακή, 12 Οκτώβριος 2014 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep