Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Εύκολα η ΑΕΚ τον Πιερικό

Η «Ένωση» πέρασε εύκολα από την Κατερίνη επικρατώντας 1-3 του Πιερικού.

Καλύτερη από τον Πιερικό η ΑΕΚ στο φιλικό της Τρίτης (7/10) στην Κατερίνη. Οι κιτρινόμαυροι επικράτησαν με 3-1 και έδειξαν ότι είναι ποιοτικά ανώτεροι από τους «μελανόλευκους». Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 2'. Ο Μπαρμπόσα πήρε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή, έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου πετάχτηκε ο Πλατέλλας κάνοντας το 0-1. Στο 13' έγινε το 2-0. Ο Κορδέρο με παράλληλη μπαλιά 25 μετρών βρήκε τον Μπακάκη, αυτός πάτησε περιοχή, τη γύρισε στο πέναλτι και ο Ντούνης σκόραρε με πλασέ.
Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσαν στο 52'. Ο Γιαννούλης με εξαιρετικό πλασέ μέσα στην περιοχή νίκησε τον Ανέστη πραγματοποιώντας το 1-2. Η ΑΕΚ, ωστόσο, έφτασε και σε τρίτο γκολ. Στο 82' ο Φαγιέ έδωσε στον Πεταυράκη, η μπάλα έφτασε στον Ντούνη, ο οποίος μεσα από την περιοχή έκανε το κοντρόλ και με σουτ στην απέναντι γωνία έγραψε το 1-3.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Μιχάλης Ζιώγας): Παπατολίκας, Νικολίτσης, Τσιάρας, Σπάσιτς, Σίλβα, Σταματής, Μυστακίδης, Καρτσαμπάς, Κρουσταλέλης, Αλεξίου, Γούτσιος. Έπαιξαν και οι: Κοντσίδης, Γιαννούλης, Ντόσης, Πατσιογεώργος, Μανίκας, Κατσιαμήτας, Κόιτς, Σεντεμέντες, Μπουζούκης, Παλιάτσιος, Κοντούλης

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γροντής, Κορδέρο, Ανάκογλου, Μπαρμπόσα, Μάρκος Ντούνης, Πλατέλλας, Αραβίδης. Έπαιξαν και οι: Βούρας, Σαρρής, Φαγιέ, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Σβάρνας, Τζανετόπουλος, Ζόριτς, Βλαχομήτρος.

Last modified onΤρίτη, 07 Οκτώβριος 2014 17:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep