Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μονόλογος ΑΕΚ στην Άμφισσα

Με γκολ του Φαγιέ στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ έβγαλε την... υποχρέωση απέναντι στον Φωκικό.

Η πρόκριση στους «32» είχε ξεκαθαρίσει μετά το 4-0 της ΑΕΚ απέναντι στον Φωκικό. Η Ένωση, λοιπόν, όφειλε να δείξει καλό πρόσωπο στη ρεβάνς της Άμφισσας, ώστε να βγάλει την... υποχρέωση και τα κατάφερε, επικρατώντας 1-0. Ήταν σαφώς καλύτερη, είχε την υπεροχή, αλλά και πολλές χαμένες ευκαιρίες, με τις τελικές να είναι 20 - 2 υπέρ της και τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα, Τσεκρέζι να κρατά το σκορ χαμηλά (στο 81' μπλόκαρε πάνω στη γραμμή σε σουτ του Πλατέλλα).

Οι γηπεδούχοι που έδειξαν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο ματς, έκαναν την πρώτη τους τελική προσπάθεια στο 68', με τον Φαγιέ να νικά τον γκολκίπερ της ομάδας της Άμφισσας με κεφαλιά στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων και να διαμορφώνει το 1-0.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκατσέσα, Καντούτσης, Χαριτίδης, Καλλέργης - Μάνταλος

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Τσεκρέζι, Μουστάκης, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Σαΐν (56' Ντάμπος), Σκαρίμπας, Γκατσέσα, Καλλέργης (86' Δημητρίου), Καρυπιάδης, Χαριτίδης, Ρεβυθόπουλος (72' Πολυχρονάκης).

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Γροντής, Ρόβας (89' Φαγιέ), Ανάκογλου, Μπαρμπόσα (81' Ντούνης), Μάνταλος, Πλατέλλας, Αραβίδης (71' Ντακόλ).

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά)

Βοηθοί: Συνιοράκης (Πειραιά), Μήταρης (Ανατ. Αττικής)

Last modified onΠαρασκευή, 12 Σεπτέμβριος 2014 20:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep