Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σίφουνας ο Αχαρναϊκός!

Πηγή φωτό: athlitika-psaxniwths Πηγή φωτό: athlitika-psaxniwths

Ο Αχαρναϊκός επικράτησε στο γήπεδο της Καστέλλας 5-0 του Ηρακλή Ψαχνών!

Εντυπωσιακός ήταν ο Αχαρναϊκός στο φιλικό παιχνίδι που έδωσε την Τετάρτη (03/09) το απόγευμα στο γήπεδο της Καστέλλας απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών. Οι δύο ομάδες προετοιμάζονται ενόψει των επαναληπτικών του Κυπέλλου, με τον Αχαρναϊκό να επικρατεί κατά κράτος, εκμεταλλευόμενος και τις απουσίες των «πράσινων» και να νικά με 5-0! 

Τρία γκολ για τον Αχαρναϊκό σημείωσε ο Καλογερόπουλος και ακόμη δύο ο Ταμπάκης, ο οποίος είχε και ένα δοκάρι. Το πρώτο ημίχρονο είχε ολοκληρωθεί στο 4-0 και στο δεύτερο μισό μπήκε και το πέμπτο. Για τον Ηρακλή Ψαχνών το δυσάρεστο είναι ότι τραυματίστηκε ο Σικαλιάς, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Χρήστος Πατσατζόγλου και Γουόρντεν.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γ. Κούτσης): Μελίσσας, Παλαιολόγος, Ραπτάκης, Πολίτης, Ποσίνκοβιτς, Γκεμίσης, Παληγεώργος, Δηλαβέρης, Σικαλιάς, Κόσουτιτς, Χατζηστάμου. Έπαιξαν και οι: Φλίγκος, Νάκας, Λόμπα, Μπακομήτρος, Ράντι.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γ. Βαζάκας): Παγούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Μωυσιάδης, Στουρνάρας, Καλαμιώτης, Μανουσάκης, Ιορδανίδης, Ταμπάκης, Γιέσιτς, Καλογερόπουλος. Έπαιξαν και οι: Ζωγράφος, Αθανασίου, Χατζηκοσμάς, Χριστόπουλος, Δημόπουλος, Θεοδώρου, Νιάρρος, Ψύχος, Κούμης.

Last modified onΤετάρτη, 03 Σεπτέμβριος 2014 22:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep