Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Θρασύβουλος στους "16"

Μόνο η ομάδα της Φυλής έκανε την έκπληξη για τις ομάδες της Football League και πήρε την πρόκριση στους "16" του κυπέλλου Ελλάδος.  

 Με ήρωα τον Αλέξανδρο Κασμερίδη που έπιασε δύο πέναλτι ο Θρασύβουλος πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και άφησε τον Λεβαδειακό εκτός. Στις άλλες αναμετρηεις της πρώτης ημέρας του κυέλλου Ελλάδος ο Παναθηναϊκός, ο Πανιώνιος και η Ξάνθη πήραν τα τρία πρώτα εισιτήρια. Στα άλλα τρία παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της φάσης των "32" του θεσμού δεν υπήρξαν εκπλήξεις, αν και ο Πανιώνιος χρειάστηκε να φτάσει στην παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Καλλονής που η απόδοση της την κάνει να νιώθει αδικημένη από τον αποκλεισμό της. Νωρίτερα ο Αγροτικός Αστέρας δεν μπόρεσε να προβάλει σημαντική αντίσταση στον Παναθηναϊκό που προκρίθηκε χωρίς να ανεβάσει πολλές στροφές. Στην αναμέτρηση του Εθνικού Κατερίνης με την Ξάνθη υπήρξε επίθεση ατόμων με κουκούλες στον διαιτητή Δημήτρη Καλόπουλο. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  0-1 

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-3 

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 0-2 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-1 (5-3 πεν.)

Η κλήρωση της φάσης των "16" θα γίνει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδή. Οι αναμετρήσεις θα είναι διπλές και θα γίνουν 11 και 18 Ιανουαρίου 2012. 

 

Τα αναλυτικά στοιχεία των αγώνων της Τρίτης 20 Δεκεμβριου 2011: 

 

14:00 Γήπεδο Αγροτικού Αστέρα ΟΤΕ Sport 1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκαδίας)   ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφων , Αναστόπουλος   4ος: Σελίμος (Λακωνίας)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1

Ο Παναθηναϊκός σημείωσε ένα γκολ νωρίς με τον Βύντρα από στημένη φαση και "έμεινε" σε αυτό για να πάρει την πρόκριση στους "16" του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Αγροτικός Αστέρας είχε πολύ καλή παρουσία σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση και προσπάθησε να κάνει την ζημιά με πίεση που άσκησε ψηλά. Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις και δεν προσέφερε πολλές καλές στιγμές στους 2.000 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες. 

Η ποιότητα του αγώνα είναι σε πολύ χαμηλό επίπεδο, αφού ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο και ο Αγροτικός Αστέρας προσπαθει να βρει χώρους και τρόπο για να απειλήσει. 

Στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός δέχεται πίεση από τον Αγροτικό Αστέρα που ψάχνει την ισοφάριση, αλλά χωρίς να έχει απειλήσει πραγματικά την εστία του. 

Εναρξη Β' Ημιχρόνου

Στο τέλος του Α' Ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός έχασε κάποιες ευκαιρίες από αδυναμία του Ρούντολφ να τελειώσει καλά τις φάσεις. 

Ο Αγροτικος Αστέρας έχει δημιουργήσει δύο καλές φάσεις με τον Πάμποε, αλλά και τις δύο είχε καλές αντιδράσεις ο Καρνέζης και έσωσε την εστία του. 

21' ΓΚΟΛ Κόρνερ του Μαυρία, γύρισμα του Μπίασμπιρ και ο Βύντρα με σουτ κάνει το 0-1 από κοντά. 

Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα 12 λεπτά την αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό να μην έχει μπει ακόμη στην περιοχή του Αγροτικού και την ομάδα του Ευόσμου να έχει μονο ένα σουτ έξω από την περιοχή που δεν απείλησε τον Καρνέζη. 


ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Σαμουηλίδης, Πάμποε, Ασπρίδης - Μαυρίας, Ρούντολφ, Ιωαννίδης, Βιτόλο

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Κούτσης): Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Αστρίδης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Παμπόε, Σαμουηλίδης (90' Προβατίδης), Πετρίσεβιτς, Καπνίδης (63' Στεφανίδης)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Καντέ, Βιτόλο, Ιωαννίδης, Ζέκα, Μπίαρσμιρ, Πετροπουλος, Μαυρίας (87' Κουίνσι), Καραγκούνης (12' Λαγός), Ρουντολφ (74' Μάτε Τζούνιορ)

 

15:00 Δημοτικό Μυτιλήνης OTE Sport 2

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) ΒΟΗΘΟΙ: Θανασακούδης , Σταματόγλου 4ος: Θάνος (Γρεβενών)

ΚΑΛΛΟΝΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-3

Ο Πανιώνιος πήρε την πρόκριση στους "16" του κυπέλλου Ελλάδος με γκολ πέναλτι του Τσότσαλιτς στην παράταση, αλλά η Καλλονή κέρδισε το χειροκρότημα των 2.500 φίλων της που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το παιχνίδι είχε τα πάντα, με την Καλλονή να βρίσκεται πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ και τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου να χάνουν πέναλτι και στη συνέχεια να φτάνουν στο 1-1 με τον Σιόβα. 

Η αναμέτρηση πήγε στην παράταση χάρη στην ισοφάριση του Σκέμπρι σε 2-2 και εκεί οι Κυανέρυθροι κέρδισαν ακόμη ένα πέναλτι και πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η ομάδα της Καλλονής ζήτησε πέναλτι στο τέλος της παράτασης, αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος δεν το καταλόγησε. 


105' ΓΚΟΛ 2-3 Ο Τσότσαλιτς στέλνει την μπάλα στα διχτύα από το σημείο του πέναλτι και εκμεταλλεύεται το πέναλτι που κέρδισε ο Κούρντι. 

Ενταση στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές για σκληρό φάουλ του Σκέμπρι πάνω στον Τζιωρτζιόπουλο. 

96' Σουτ του Σταυροθανασόπουλου με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Τέλος Β' ημιχρόνου. Ακολουθεί ημίωρη παράτηση. 

51' ΓΚΟΛ 2-2 Ο Σκέμπρι με σουτ ισοφάρισε για τον Πανιώνιο έπειτα από πάσα του Γουνδουλάκη.

42' ΓΚΟΛ 2-1 Ο Μανούσος με σουτ έπειτα από κάθετη πάσα του Μανουσάκη πλασάρει τον Σιδεράκη και βάζει μπροστά πάλι στο σκορ την Καλλονή. 

15' ΓΚΟΛ 1-1 Ο Δημήτρης Σιόβας με σουτ ισοφαρίζει για τους Κυανέρυθρους.

12' χαμένο πέναλτι για τον Πανιώνιο με τον Σουλογάνη να νικά τον Γουνδουλάκη. 

6' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Τζιωρτζιόπουλος με σουτ κάνει το 1-0 για την Καλλονή. 

Εναρξη αναμέτρησης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αλβες,Τραορέ Κριπιντίρης, Τζιωρτζιόπουλος, Καρακώστας, Προβατίδης, Χατζόπουλος - Πετκάκης, Κούρντι, Σκέμπρι, Σιδεράκης

ΚΑΛΛΟΝΗ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Χατζόπουλος, Τζιωρτζιόπουλος (108' Τριανταφύλλου), Καρακώστας (85' Προβατιδης), Τραορέ, Ντο Σάντος (61' Βλαστέλλης), Αλβες, Μανουσάκης, Λεοζίνιο, Κριπιντίρης, Μανούσος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Απόστολος Μάντζιος): Σιδεράκης, Κούρντι, Πετκάκης, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Ρόκας, Αναστασόπουλος, Σάμαρης (76' Σταυροθανασόπουλος), Κολοβός, Γουνδουλάκης, Σκέμπρι (112' Αυλωνίτης). 

 

 

18:00 Δημοτικό Φυλής 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντίτσος (Πρέβεζας) ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης, Μαγιάννης  4ος: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-1  (5-3 πεν.)

Με ήρωα τον Αλέκανδρο Κασμερίδη ο Θρασύβουλος πήρε την πρόκριση στους "16" του κυπέλλου Ελλάδος. Ο 23χρονος τερματοφύλακας είπε όχι δύο φορές στους ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού και "έστειλε" την ομάδα του στην επόμενη φάση του θεσμού. Η ομάδα της Φυλής προηγήθηκε με 1-0 στο 67ο λεπτό με τον Βλάχο, αλλά ο Λεβαδειακός έστειλε το ματς στην παράταση με γκολ που σημείωσε ο Κόρμπος τρία λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. 


Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ  - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 

Βασιλείου  άουτ   Μπεγκόνια γκολ

Ψιανός γκολ      Κόρμπος απέκρουσε ο Κασμερίδης

Κακαράς γκολ     Βασιλείου γκολ 

Σκόνδρας γκολ   Βιάνα  απέκρουσε ο Κασμερίδης

Σύρος γκολ 


87' ΓΚΟΛ 1-1 Ο Κόρμπος μετά την πάσα του Κοιλιάρα ισοφάρισε με κεφαλιά για τον Λεβαδειακό. 

67' ΓΚΟΛ 1-0 Ο Βλάχος με σουτ έπειτα από πάσα του Βαγγελή άνοιξε το σκορ για τον Θρασύβουλο.>

49' Ακυρώθηκε γκολ του Λεβαδειακού σε κεφαλιά του Μελισσά στον οποίο χρεώθηκε φάουλ πάνω στον Βιάνα.

Στα πρώτα 25 λεπτά της αναμέτρησης που διεξάγεται κάτω από δυνατή βροχή δεν υπάρχει σπουδαίο θέαμα, ούτε φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ξεχωρίζουν αυτά του Ζουρούδη στο 18ο λεπτό και του Κοιλιάρα στο 23ο λεπτό. 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ:  Βλάχος, Καρράς, Σύρος, Κασμερίδης, Ψιανός - Ιωάννου

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Καλαμιώτης, Καρράς (83' Ζουμπουλάκης), Βασιλείου, Σύρος, Σκόνδρας, Νικολάου, Ψιανός Νικολάου, Καρλόπουλος (102'Κακαράς), Βλάχος, Βαγγελής (94' Παπαθανασίου). 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Μελισσάς (72' Κόρμπος), Ξαβιέ, Ιωάννου (79' Μπεγκόνια), Βιάνα, Ζησόπουλος, Κουτσόπουλος (46' Βασιλείου), Γκρμπιτς, Κοιλιάρας, Ζουρούδης


Στο πρόγραμμα ήταν και η αναμέτρηση Πόντιοι Κατερίνης - Skoda Ξάνθη με τη νίκη της ακριτικής ομάδας με 2-0. Στο ματς υπήρξε επίθεση δεκάδων κουκουλοφόρων προς τον διαιτητή της αναμέτρησης Δημήτρη Καλόπουλο που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από τιμωρία αρκετών μηνών. Υπήρξε επέμβαση των ΜΑΤ που έκαναν και δύο συλλήψεις.

17:00 1ο ΟΑΚΑ Δήμου Κατερίνης  OTE Sport 1

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας) ΒΟΗΘΟΙ: Δημόπουλος , Σίπκας 4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ  0-2

41' 0-1 Καζάκης με κεφαλιά 

73' 0-2 Βασιλακάκης με σουτ

 

Last modified onΤρίτη, 20 Δεκέμβριος 2011 21:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep