Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σαφές προβάδισμα ο Τύρναβος

Ο Τύρναβος πέρασε (1-0) από το Λιτόχωρο και απέκτησε προβάδισμα σε βάρος του Πιερικού για την πρόκριση στους «32».

Μία λανθασμένη απόκρουση του τερματοφύλακα, Παπατολίκα που διαδέχτηκε λάθος της άμυνας του Πιερικού ήταν αρκετά για να διαμορφώσουν αποτέλεσμα το απόγευμα του Σαββάτου (30/08) στο γήπεδο Λιτόχωρου, εκεί όπου ο Πιερικός ως τυπικά γηπεδούχος υποδέχτηκε τον Τύρναβο. Στο 18', λοιπόν, οι Θεσσαλοί πήραν το προβάδισμα με τον Τσούκαλο να σκοράρει σε κενή εστία και το άγχος στα πόδια των «ασπρόμαυρων» μεγάλωσε...

Η ομάδα της Κατερίνης έχασε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά ο Πρίφτη δήλωσε «παρών», όμως και ο Τύρναβος θα μπορούσε να έχει σημειώσει και δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις. Τελικά, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πλέον το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στο Αλκαζάρ. 

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Ντόσης, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Σπάσιτς, Μπουζούκης (68' Παλιάτσος), Ελιομάρ, Κατσιαμήτας (46' Γιαννούλης), Μανίκας, Μυστακίδης (82' Νικολίτσης).

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης): Πρίφτη, Χαλούλος, Πεχλιβανόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Μιλουτίνοβιτς, Ντατίδης, Γεωργίου (72' Σαμαράς), Ποκόνγκ, Τσούκαλος (58' Σκαθαρούδης), Σολφερίνο (76' Ότα).

Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Γούτας (Χαλκιδικής)

Last modified onΣάββατο, 30 Αύγουστος 2014 20:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep