Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κύπελλο Ελλάδος LIVE

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη των αγώνων του Κυπέλλου.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται το Σάββατο (30/08) η 1η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (01/09) με το ντέρμπι ΑΕΛ - Ολυμπιακός Βόλου. Το flnews.gr θα σας ενημερώσει LIVE για την εξέλιξη των αγώνων σε Κόρινθο, Λιτόχωρο (18:00) και Καρδίτσα, Ψαχνά (20:00).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1-1

73' αλλαγή διαιτητή. μπήκε ο Τσαμούρης (Πειραιά)

70' ΔΙΑΚΟΠΗ γα λίγα λεπτά επεδή υπήρξε τραυματισμός του διαιτητή, τράβηγμα στην γάμπα.

63' ΓΚΟΛ 1-1 Ο Ράντοβιτς έγινε κάτοχος της μπάλας και με αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής την έστειλε στο απέναντι «παραθυράκι» της εστίας

22' ΓΚΟΛ 1-0 Εκτέλεση φάουλ από τον Πατσατζόγλου συρτά στην περιοχή με δυνατό σουτ, ο Γουναρίδης έκανε την απόκρουση και ο Φλίγκος πήρε την μπάλα και την έστειλε με σουτ στα δίχτυα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ράντι - Βουρβαχάκης, Πιθαρούλης 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Κούτσης)Μελίσσας, Παλαιολόγος, Πατσατζόγλου, Μπακομήτρος, Παπαδόπουλος, Γκεμίσης, Λόμπα (69' Δηλαβέρης), Νάκας, Ράντι, Ποσίνκοβιτς, Φλίγκος.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κώστας Ανυφαντάκης)Γουναρίδης, Δελήμπασης, Δουμάνης, Δρακάκης (64' Πετράκος), Μποτωνάκης, Πιθαρούλης, Βιγιαφάνε (88' Λιονάκης), Λάμπρου, Βουρβαχάκης, Μανουσάκης, Ράντοβιτς (90+4' Σπανός).

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί: Σπυρόπουλος (Ανατ. Αττικής), Γεωργακόπουλος (Πειραιά)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ  1-1

80' ΓΚΟΛ Ο Πάλας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έσκασε στην περιοχή και ο Τσουβαλτσίδης έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

13' ΓΚΟΛ Ο Κουλίδης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από προσπάθεια του Τζέκου και λάθος της άμυνας του Εθνικού Γαζώρου. 

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουλίδης - Δέντσας, Νικολίτσας, Τσουβαλτσίδης

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης)Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης (65' Μπιτέλης), Γκουγκούδης, Μίχος, Τζέκος (74' Παναγιωτόπουλος), Νίκιτς, Βουτσιάς (58' Μπουντούρης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης)Κραβαρίτης, Δέντσας, Κουκόλης, Χατζηδημητρίου, Σαββίδης, Κωφοκώτσιος (66' Τσιλούλης), Πάλλας, Κωνσταντίδης (81' Πολύζος), Τσουβαλτσίδης, Ναστέφσκι (72' Μαρίνου), Νικολίτσας.

Διαιτητής: Κυριαζίδης (Έβρου)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Παρασίου (Ημαθίας)

ΈΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 0-1

80' ΔΟΚΑΡΙ Ο Τζάνης με σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Παναιγιάλειου 
59' ΓΚΟΛ 0-1 O Ιωάννου με κεφαλιά μέσα από την περιοχή της Ερμιονίδας έστειλε την μπάλα έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νάστου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: - Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας, Νάστος 

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Ρομπέρτο Μπολάνο)Πονηρός, Μουσταφίδης, Λίτσης, Ιασωνίδης, Τζανής, Κιοσσές, Σβόγιτς, Συμελίδης (70' Μπουσινάκης), Παβίσεβιτς, Στοϊμίροβιτς (75' Ταπέ), Καραδέμητρος (60' Bλαχόπουλος). 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν)Σταυριανός, Σανδραβέλης, Σπίνουλας, Ιωάννου, Τζημογιάννης, Νάστος, Τσατσαρής (46' Σταμόγιαννος), Κοιλιάρας (67' Πόνσε), Μπούνας (82' Μπουρλάκης), Ατματσίδης, Κατσικοκέρης. 

Διαιτητής: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

Βοηθοί: Αθανασοπούλου, Λάμιας (Μεσσηνίας)

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΤΥΡΝΑΒΟΣ 0-1

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μανίκας - Κισκαμπάνης, Νταντίδης

18' ΓΚΟΛ 0-1 Ο Τσούκαλος άνοιξε το σκορ για τον Τύρναβο. Μετά από λάθος της άμυνας, ο Παπατολίκας προσπάθησε να διώξει την μπάλα με το κεφάλι και ο Τσούκαλος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Πιερικού.  

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης)Παπατολίκας, Ντόσης, Λαμπάκης, Ντόικιτς, Κοντσίδης, Σπάσιτς, Μπουζούκης (68' Παλιάτσος), Ελιομάρ, Κατσιαμήτας (46' Γιαννούλης), Μανίκας, Μυστακίδης (82' Νικολίτσης)

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Άγγελος Διγκόζης)Πρίφτη, Χαλούλος, Πεχλιβανόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Μιλουτίνοβιτς, Ντατίδης, Γεωργίου

(72' Σαμαράς), Ποκόνγκ, Τσούκαλος (58' Σκαθαρούδης), Σολφερίνο(76' Ότα).    

Διαιτητής: Ι. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Γούτας (Χαλκιδικής)

Last modified onΤρίτη, 02 Σεπτέμβριος 2014 21:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep