Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Φωκικός... νικητής!

Ο Φωκικός εκμεταλλεύτηκε τις πολλές αλλαγές του Μπάμπη Τεννέ και νίκησε 2-0 τη Λαμία.

Το τελευταίο τεστ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για το Κύπελλο έδωσαν το βράδυ της Κυριακής (24/08) στο Δημοτικό Στάδιο της Άμφισσας ο Φωκικός και η Λαμία. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι τέλεσαν τον καθιερωμένο αγιασμό και η συνέχεια ήταν... ιδανική για τους ίδιους. Απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας που επέλεξε να παραταχθεί με πολλούς αναπληρωματικούς, κατάφεραν να σημειώσουν δύο γκολ μέσα σε 11 λεπτά και να φτάσουν στην επικράτηση με 2-0!

Παρουσία περίπου 600 οπαδών, εκ των οποίων οι περίπου 50 της Λαμίας ο Φωκικός άνοιξε το σκορ με τον Κροάτη, Νίκολα Γκάξεσα στο 19' και 11 λετά μετά ο Χαριτίδης με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Ντεμπούτο για την ομάδα του Γιώργου Μαραντά έκαναν οι νεοαποκτηθέντες Καντούτσης, Καλλέργης, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στο δεύτερο 45λεπτο, οπότε και μπήκαν στο γήπεδο οι βασικοί.

Το «παρών» έδωσε ο απερχόμενος δήμαρχος, Θανάσης Μανανάς και ο Θανάσης Παναγιωτόπουλος που θα αναλάβει σε λίγες ημέρες τα καθήκοντά του. Το ματς παρακολούθησαν μαζί οι πρόεδροι των δύο ομάδων, Θανάσης Παπαδημητρίου και Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Γιαννίκογλου, Μουστάκης, Πολυχρονάκης, Δημητρίου, Καντούτσης, Σαΐν, Σκαρίμπας, Καρυπιάδης, Χαριτίδης, Καλλέργης, Γκάξεσα. Έπαιξαν ακόμα τρεις υπό δοκιμή και οι Ζαχαρόπουλος, Γεωργουσόπουλος, Χαλιώτης, Ντάμπος, Μαρκάκης, Κορκόντζελος.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Γεωργίου, Αντωνίου, Αντωνόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Μκρτσιάν, Μαλισσόβας, Ντάλλας, Ντελέκος, Τσαμούρης, Χαϊκάλης. Έπαιξαν και οι: Βασιλόγιαννης, Κωστόπουλος, Φράγκος, Φατιόν, Μουμίν, Καμαρά, Ζουλιώτης, Γαρδικιώτης, Κούρτζουριτς.

Last modified onΚυριακή, 24 Αύγουστος 2014 23:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep