Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη με Ράντι, Φλίγκο

Ο Ηρακλής Ψαχνών επικράτησε με 2-1 της Καλλιθέας στην Εύβοια.

Δυνατό τεστ για Ηρακλή Ψαχνών και Καλλιθέα στην Εύβοια, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1. Το 1-0 έκανε στο 26' ο Ράντι με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ το 2-0 σημείωσε ο Φλίγκος με κεφαλιά στο 70', έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Κούτση.
Η Καλλιθέα μείωσε στο 85' με αυτογκόλ, ενώ είχε δοκάρια με τους Μπέλη, Πιιταρά. Σημειώνεται ότι το Σάββατο (23/8) βρέθηκε στα Ψαχνά το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Δημήτρης Ραπτάκης, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα. Απομένει απλά να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ: Μελίσσας, Πατσατζόγλου Χ., Παλαιολόγος, Παπαδόπουλος, Κοτίτσας (20' λ. τρ. Πατσατζόγλου Β.), Μπακομήτρος, Γκεμίσης, Ράντι, Λόμπα, Φλίγκος, Ποσίνκοβιτς. Έπαιξαν και οι: Σικαλιάς, Μανιάτης, Πολίτης, Χατζηστάμου, Δηλαβέρης, Κόσουτιτς, Νάκας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μιχελής, Λεβέντης, Μιχαλόπουλος, Μπριλάκης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Μπέλης, Μασάδο, Αρναρέλης, Βεζυρτζόγλου. Έπαιξαν και οι: Λυμπερόπουλος, Τσιούμας, Πιτταράς, Σταματάκος, Δημητρίου, Γκαβασιάδης, Ρόχας.

Last modified onΣάββατο, 23 Αύγουστος 2014 22:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep