Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ματσάρα στα Μέγαρα

Ο Λίτσης με τον Μανουσάκη Ο Λίτσης με τον Μανουσάκη

Ισόπαλοι 1-1 Βύζας και Καλλονή

 

Τον πρώτο του βαθμό εντός έδρας κατέκτησε ο Βύζας, που ήρθε ισόπαλος 1-1 με την Καλλονή, στα Μέγαρα. Ακρως θεαματικά και τα δύο γκολ, επιπέδου Superleague, στο 61' με τον Ηλιόπουλο το 1-0, στο 75' με τον Βλαστέλλη η ισοφάριση. Αδικείται ο αγώνας από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, καθώς οι δύο ομάδες, έπαιξαν με περίσσιο πάθος, δύναμη και πρόσφεραν τηρουμένων τωναναλογιών, όμορφο θέαμα.

 

Καλύτερη στο πρώτο μέρος Καλλονή μπήκε πιο δυνατά και προσπάθησε να αιφνιδιάσει με τον Μανούσο στο 6'. Ο Βύζας ισορρόπησε σταδιακά και για ένα μισάωρο απέφυγε τους κινδύνους. Ωστόσο, μετά το 30' οι νησιώτες είχαν τις ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με καλύτερη όλων αυτή του Μανουσάκη στο 40', όταν ο άσος της Καλλονής βρέθηκε απέναντι στον Μητρογιάννη, αλλά δεν κατόρθωσε να πλασάρει.

 

Στην επανάληψη το ματς έγινε συναρπαστικό, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν αποφασιστικά και να προηγούνται στο 61' με εκπληκτικό σουτ του Ηλιόπουλου. Αυτό το γκολ έδωσε φτερά στους Μεγαρείς που έδειχναν να ελέγχουν την αναμέτρηση, κλείνοντας όλους τους χώρους. Σε εκείνο ο σημείο ο κ. Λουτσιάνο αποφάσισε να αντικαταστήσει τους Λεοζίνιο και Ντος Σάντος, διακρίνοντας ότι οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές του επηρεάστηκαν πολύ από τον τραγικό αγωνιστικό χώρο. Στη θέση τους μπήκαν οι Τριαντυφύλλου και Βλαστέλλης. Ο δεύτερος αποδείχθηκε η χρυσή αλλαγή του τεχνικού της Καλλονής, σημειώνοντας ένα φανταστικό γκολ στο 75' αξιοποιώντας με μονοκόμματο σουτ σέντρα του Χατζόπουλου. Αντίθετα ο Τριαντυφύλλου, ντύθηκε μοιραίος για τους νησιώτες, αφού απώλεσε απίστευτη ευκαιρία στο 86', χάνοντας τετ α τετ απέναντι στον Μητρογιάννη που έδιωξε σε κόρνερ.

 

Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, σε μία αναμέτρηση με δυνατές συγκινήσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Οι συνθέσεις:
Βύζας Μεγάρων (Δημήτρης Οικονόμου): Μητρογιάννης, Γκούμας, Αρκουμάνης, Μουστάκης (93' Νταντάμης), Λίτσης (85' Ρούσος), Ροβίθης (79' Στρατάκης), Πέτρου, Μωυσίδης, Πλάτανος, Χριστοφιλέας, Ηλιόπουλος.
Καλλονή (Λουτσιάνο ντε Σόουζα): Σουλογάνης, Καρακώστας, Τραορέ, Τζιωρτζόπουλος, Σκάγκλια (76' Προβατίδης), Χατζόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο (69' Βλαστέλλης), Μανούσος, Μανουσάκης, Ντος Σάντος (65' Τριανταφύλλου)

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά το φιλμ του αγώνα

Last modified onΚυριακή, 18 Δεκέμβριος 2011 13:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep