Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χτυπήματα από αέρος!

Δύο κεφαλιές από τον Κοντέων και τον Τόσκα διαμόρφωσαν το 1-1 στο φιλικό παιχνίδι του Ηρακλή με τον ΑΟ Χανίων στο Καρπενήσι.

Το ματς δεν ήταν καλό ποιοτικά με τους Θεσσαλονικείς, πάντως, να είναι ανώτεροι στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες. Αντίθετα, η ομάδα της Κρήτης στην πρώτη της ουσιαστική φάση πήρε το προβάδισμα. Συγκεκριμένα, στο 37' ο Κοντέων με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσρον.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε ακόμη περισσότερο πράγμα λογικό αφού οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές. Ο Ηρακλής που εμφάνισε πρόβλημα στην ανάπτυξη, έμοιαζε ακίνδυνος μιας και τα Χανιά είχαν κλείσει πολύ καλά τους διαδρόμους, ωστόσο στο 87' ο Τόσκας μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαραμαντά, με κεφαλιά ισοφάρισε και διαμόρφωσε σε 1-1.

Το ματς ολοκληρώθηκε αμέσως μετά το γκολ του Τόσκα.

Τέλος, ο τεχνικός του ΑΟ Χανίων, Σούλης Παπαδόπουλος δοκίμασε στο ματς τον Βραζιλιάνο Γκάμπριελ Ντο Κάρμο, που έχει παίξει παλαιότερα στον Αστέρα Τρίπολης.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Βαλλεριάνος, Ζιαμπάρης, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Στάμου, Ρομάνο, Περόνε, Τσιλιανίδης, Σιατραβάνης. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι Λαδάς, Τόσκας, Ζαμπάζης, Στεφανίδης, Λουκίνας, Καλφούτζος (79′ Μπίκας), Σμίλτος, Σαραμαντάς, Μουχάλης (85′ Κυβρακίδης), Κυριακίδης, Πασάς.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ: Ρίζος, Εσόνο, Γκότοβος, Κοντέων, Παγώνης, Οικονομόπουλος, Καραγιάννης, Σιλιγαρδάκης, Κρητικός, Πάγκαλος, Μαρτσάκης. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Γουέλκαμ, Καμινιώτης, Μανωλάς, Ντο Κάρμο, Φιντικάκης, Νύκταρης, Καραλής, Ταταράκης.

Last modified onΚυριακή, 10 Αύγουστος 2014 23:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep