Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Πανθρακικός - Ηρακλής Ψαχνών 1-0

 

Με... άγχος στη δεύτερη θέση

Το FL news στα γήπεδα της Football League. Ζωντανή ενημέρωση για την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Ηρακλή Ψαχνών. Για να δείτε λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν στην Κομοτηνή πατήστε ΕΔΩ.

 

Ο Πανθρακικός επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή Ψαχνών και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

 

Ο Πανθρακικός πήρε την πιο αγχωτική του νίκη όπως παραδέχθηκε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αμυντικός της ομάδας της Κομοτηνής, Αχιλλέας Σαρακτσάνος. Οι ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα του Σάββα Παντελίδη ήταν αρκετές, αλλά τελικά κατάφερε να σκοράρει μόνο από τα έντεκα βήματα με τον Χρήστον Μίνγκα που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Κινητήριος μοχλός του Πανθρακικού είχε δημιουργικό ρόλο και από δικό του τακουνάκι προήλθε η φάση που "έφερε" την μπάλα στο σημείο του πέναλτι και τελικά χάρισε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους που ανέβηκαν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έστω και με ένα ματς περισσότερο από τους αντιπάλους τους.

Στο πρώτο ημίχρονο έλειπαν οι μεγάλες φάσεις και το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Ο Ηρακλής Ψαχνών κρατούσε μακριά από την εστία του τους αντιπάλους του που αρκέστηκαν σε δύο σουτ με τον Σουλτανίδη. Στο 43ο λεπτό ο Μίνγκας από πλάγια έκανε τακουνάκι στον Γωνιάδη που ερχόταν από πίσω, αλλά ο Παριανός τονν βρήκε στην προσπάθεια του να μπει πρώτος στην μπάλα και ο διαιτητής Ανανίας Φωτιάδης έδειξε το σημείο του πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα ήταν πιο εύκολα για τον Πανθρακικό που ήταν πλέον μπροστά στο σκορ και έψαχνε το δεύτερο γκολ. Ο Ηρακλής Ψαχνών που ήθελε την ισοφάριση άφησε χώρους ανοικτούς και οι ευκαιρίες ήταν περισσότερες για την ομάδα της Κομοτηνής που θα μπορούσε να είχε σημειώσει και δεύτερο γκολ.

 

 

Πανθρακικός (Σάββας Παντελίδης): Κουτσόπουλος, Μπαλού, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μίνγκας (77' Πόνσε), Γωνιάδης (58' Ουέλινγκτον), Στάθης, Βαγγελόπουλος, Μουνάφο, Μπαϊκαρά (89' Λιαπάκης), Σουλτανίδης

Ηρακλής Ψαχνών (Αντώνης Πριόνας): Τόλιος, Ζουλιώτης, Παριανός (75' Πούρνος), Ρεπετσάς, Γιώτας, Γανωτής (61' Τσοκάνης), Μπακομήτρος, Ντελέκος, Δελήμπασης (56' Αλβες), Ροντρίγκο, Λιόσης.

Last modified onΠαρασκευή, 16 Δεκέμβριος 2011 21:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep