Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αυτή είναι Παναχαϊκή!

Ο Φουρτάδο Ο Φουρτάδο

4-1 τον Θρασύβουλο στην Αγυιά

 

 

Σε θρίαμβο μετέτρεψε την επικράτησή της επί του Θρασύβουλου η Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί κέρδισαν 4-1 την ομάδα της Φυλής, όντας καταιγιστικοί στο πρώτο μέρος όπου πέτυχαν τρία τέρματα. Για τους «κοκκινόμαυρους» είναι η τρίτη διαδοχική νίκη εντός έδρας. Στον αντίποδα οι «πράσινοι» παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό από την ισοπαλία τους κόντρα στον Πανθρακικό.

Το παιχνίδι ουσιαστικά έληξε από το πρώτο ημίχρονο και σε ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων, που σημείωσαν τρία γκολ μέσα σε 13 λεπτά (32'-45') με τους Φουρτάδο, Ουρτάδο και Ντίνα. Η Παναχαϊκή άσκησε μεγάλη πίεση στην άμυνα του Θρασύβουλου, η οποία δεν απέφυγε τα λάθη και ως εκ τούτο το 3-0 του πρώτου 45λεπτου κρίνεται δίκαιο.

Στην επανάληψη όπως ήταν φυσικό το συγκρότημα του Ηλία Φυντάνη έριξε ρυθμούς και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να δημιουργήσουν δύο-τρεις επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του Ανδρούτσου. Παρόλα αυτά η Παναχαϊκή βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα του Κασμερίδη και τέταρτη φορά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μενδρινού και κεφαλιά του Φουρτάδο, που σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το γκολ της τιμής για τον Θρασύβουλο ήρθε  επτά λεπτά πριν το φινάλε με τον Βλάχο, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο 16 λεπτά πριν.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το φιλμ του αγώνα

Last modified onΚυριακή, 11 Δεκέμβριος 2011 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep