Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Νίκη γοήτρου για Αιγινιακό

Ο Κουτσοσπύρος έδωσε τη νίκη με 1-0 στον Αιγινιακό απέναντι στην Κέρκυρα που έμεινε στην εξασφάλιση της ανόδου.

Σε μια αναμέτρηση που δεν είχε ρυθμό και ουσιαστικά κρίθηκε από ένα λάθος του τερματοφύλακα της Κέρκυρας, ο Αιγινιακός πήρε τη νίκη με 1-0. Η έλλειψη ουσιαστικού βαθμολογικού ενδιαφέροντος για τις δύο ομάδες δεν έδωσε υψηλά επίπεδα ρυθμού και έμειναν αρκετά χαμηλά με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν πολλές φάσεις.

Η ομάδα του Ιονίου ξύπνησε μόνο μετά το γκολ του Κουτσοσπύρου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το γέμισμα του Γιαζιτζόγλου και με γυριστή κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα με γυριστή κεφαλιά στο 36ο λεπτό. Οι αλλαγές του Μιχάλη Γρηγορίου δεν άλλαξαν την εικόνα της Φαιάκων. Ο Κρητικός είχε ένα δοκάρι σε μακρινό σουτ και από εκεί και πέρα οι φάσεις ήταν από την πλευρά του Αιγινιακού που είχε δοκάρι με τον Ζούρκο και αρκετές ακόμη καλές στιγμές.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Λιόλιος): Μπαϊμάκης, Δήμου, Γιαζιτζόγλου, Σαμαράς, Ζούρκος, Δεμηρτζόγλου (58' Γκέσιος), Λαζαρίδης, Φαμπίνιο (32' Λ. Αχαλινόπουλος), Πέντα, Κυνηγόπουλος (53' Κ. Αχαλινόπουλος), Κουτσοσπύρος.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκίνης, Καραγιαννίδης, Αρμένης, Παππάς, Γκόμεζ, Κρητικός, Ανδρεόπουλος (63' Ελληνίδης), Γυφτοκώστας, Σουάνης (46' Κόντος), Κουλούρης (46' Μπεριάν), Γεωργακόπουλος.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Μερκενίδης (Μακεδονίας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

Last modified onΔευτέρα, 02 Ιούνιος 2014 02:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep