Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Άνοδος Κέρκυρας με τη... βούλα!

Οι Φαίακες με περίπατο (1-0 τον Ηρακλή) πανηγύρισαν την άνοδο στη Super League!

Άγχος τέλος για την Κέρκυρα. Από την Τετάρτη (28/05) το απόγευμα και έπειτα από απουσία ενός χρόνου τα Επτάνησα απέκτησαν εκ νέου εκπρόσωπο στη Super League! Η ομάδα του Ιονίου είχε το επιπλέον κίνητρο απέναντι στον Ηρακλή και φρόντισε να γίνει η πρώτη των play off που τσέκαρε εισιτήριο, καθώς επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το αποτέλεσμα (1-0) και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο στην κατηγορία των μεγάλων. 

Οι «κυανέρυθροι» ήθελαν τη νίκη, ώστε να μην εξαρτώνται από αποτελέσματα άλλων ομάδων και παρά τις απουσίες επτά βασικών, πέτυχαν τον στόχο τους και έδωσαν τέλος σε μία δύσκολη χρονιά. Εξάλλου, η συγχώνευση με την Κασσιόπη προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών. Η ουσία, πάντως, είναι το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου βρήκε τους ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας να γίνονται ένα κουβάρι με τεχνικό τιμ, φιλάθλους και διοίκηση και να πανηγυρίζουν την επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Ο Γηραιός που παρατάχθηκε με πολλές απουσίες δεν δημιούργησε κανένα κίνδυνο, όμως δικαιολογημένα εξέφρασε παράπονα για την αποβολή του Μπουκουβάλα στην ανατροπή του Γεωργακόπουλου στο 26'. Δύο λεπτά μετά ο Γκόμεζ από την άσπρη βούλα βρήκε στόχο και έβαλε την υπογραφή του στο... τσεκάρια του εισιτηρίου στη Super League.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Μαραγκός, Παρασκευαΐδης, Βλάχος, Ανδρεόπουλος, Ναγιάρ (55' Καραγιαννίδης), Κόντος, Καραδέμητρος, Γεωργακόπουλος (62' Αρμένης), Μπεριάν (74' Κουλούρης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολίτσι, Κοντέων, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Κοντοδήμος, Μπάμπα (46' Κουρδάκης), Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ματσούκας (90' Κραγιόπουλος), Τσιλιανίδης, Χιονίδης (46' Αποστολίδης).

Διαιτητής: Γιάχος (Χίου)

Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Φαντόπουλος (Πειραιά)

 

Last modified onΠέμπτη, 29 Μάιος 2014 00:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep