Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το πόδι της... ανόδου

Ο Ανιέτε «υπέγραψε» το διπλό... μισή άνοδος της Νίκης Βόλου στα Περιβόλια απέναντι στον ΑΟ Χανιά.

Ο ΑΟ Χανιά είχε περισσότερες από τις διπλάσιες τελικές (13 έναντι 6) και την κατοχή υπέρ του (55%-45%) απέναντι στη Νίκη Βόλου. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν ρόλο πάντα οι αριθμοί, αλλά πολλές φορές τη διαφορά την κάνουν παίκτες της κλάσης του Ανιέτε. Ο Ισπανός εξτρέμ των «κυανόλευκων» σε ένα ματς - ροντέο που είχε αγωνία μέχρι το φινάλε «υπέγραψε» τη σπουδαία νίκη (1-0) της θεσσαλικής ομάδας στα Περιβόλια, που την έφερε μόνη στη 2η θέση και σε απόσταση δύο πόντων από την 3η.

Η Νίκη Βόλου προηγήθηκε σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα (44'), όταν ο Τζιώρας έστρωσε στον Ισπανό και ο πρώτος σκόρερ, Ανιέτε με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο δεξί δοκάρι και έπειτα να αναπαυτεί στα δίχτυα. Οι Κρητικοί αύξησαν την πίεσή τους, όμως ο Αποστολίδης όποτε χρειάστηκε ήταν σε σωστή θέση και κράτησε το μηδέν παθητικό, δεχόμενος, μάλιστα, και δυνατά χτυπήματα από τον Μαραγκουδάκη. Τα πόδια των γηπεδούχων «κόπηκαν» έπειτα από την αυστηρή απευθείας κόκκινη που δέχτηκε στο 83' ο Μπουντόπουλος, όμως στα τελευταία λεπτά όλος ο ΑΟΧ βρέθηκε στην περιοχή της Νίκης, αλλά το γκολ της ισοφάρισης δεν ήρθε.

Μάλιστα, στις καθυστερήσεις ο σκόρερ επεδίωξε τη δεύτερη κίτρινη, ώστε να μην χάσει δύο αγωνιστικές (είχε συμπληρώσει επτά κίτρινες), αποβλήθηκε, αλλά χρονικά περιθώρια δεν υπήρχαν παρότι οι αριθμητικές ισορροπίες είχαν αποκατασταθεί.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Παπατζίκος, Μανωλάς, Παγώνης, Πιθαρούλης, Πότσι, Πάγκαλος, Γκούμας (75' Λουκίνας), Βασιλόγιαννης, Μαραγκουδάκης, Κοσταντίνοφ (63' Μπουντόπουλος).

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Σοϊλέδης, Πινιέιρο, Μπιτσάκος, Μανουσάκης (78' Μπακάλης), Ανιέτε, Σουλίδης (62' Ισαάκ), Τζιώρας (86' Ρονκάτο).

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Απτόσογλου (Αθηνών)

Last modified onΤρίτη, 20 Μάιος 2014 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep