Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κερδισμένη της ισοπαλίας η Νίκη

Το ντέρμπι Νίκη Βόλου - Ολυμπιακός Βόλου (0-0) είχε τα πάντα εκτός από γκολ.

Ένα... γεμάτο ματς παρακολούθησαν οι περίπου 7.000 οπαδοί της Νίκης Βόλου το απόγευμα της Κυριακής (11/05) στο Πανθεσσαλικό, εκεί όπου οι «κυανόλευκοι» ήθελαν να κάνουν άλμα ανόδου και να βυθίσουν ακόμα περισσότερο τον μεγάλο τους αντίπαλο, Ολυμπιακό. Σε αντίθεση με το μεταξύ τους ματς του πρώτου γύρου, όλα κύλησαν ομαλά, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να τα δίνουν όλα, να παίζουν ανοικτά, αλλά να προδίδονται από την κούραση, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 0-0.

Το αποτέλεσμα αυτό, βέβαια, βρήκε κερδισμένη τη Νίκη Βόλου, η οποία έμεινε μόνη πρώτη, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός Βόλου ισοβαθμεί πλέον στην 3η θέση μαζί με τον Ηρακλή Ψαχνών και τον ΑΟΧ! Δίχτυα οι «ερυθρόλευκοι» δεν βρήκαν για μία ακόμα φορά, ενώ έχασαν λόγω τραυματισμού δύο ακόμα ποδοσφαιριστές (Κριστόμπαλ, Καρίλ) και τον Κατσίκη με κόκκινη.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν την κατοχή (52%-48%) και διπλάσιες τελικές (8-4), όμως η μεγαλύτερη ευκαιρία ανήκε στον Ολυμπιακό Βόλου, όταν στο 24' ο Κατσιαρός σέντραρε για τον Καρίλ και αυτός αφύλαχτος έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Αποστολίδη. Νωρίτερα, στο 10' ο Τζιώρας από μπαλιά του Ανιέτε δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκίτκο, με τον Γιαλούση να σώζει την εστία της ομάδας του.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου, με τον Μπιτσάκο στο 53' να βλέπει δεύτερη κίτρινη (η πρώτη στο 22' για διαμαρτυρία) και τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει κουράγιο για να φύγει με το διπλό. Μεγάλη ευκαιρία, πάντως, δεν δημιούργησε, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν τα δοκάρια στο 65', όταν ο Σοϊλέδης έπιασε δυνατό σουτ και τον Γκίτκο να πέφτει και να στέλνει τη μπάλα στην αριστερή δοκό. Οι όποιες ελπίδες των «ερυθρόλευκων» να «χτυπήσουν» στο φινάλε μειώθηκαν αισθητά στο 67'. Ο 4ος διαιτητής είδε χτύπημα του Κατσίκη εκτός φάσης στον Ακασού και ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων 16 λεπτά μετά την είσοδό του αποβλήθηκε. Ωστόσο, η κόπωση και στους δύο ήταν εμφανής, με τον ρυθμό να πέφτει στα τελευταία λεπτά και τον Ισαάκ στο 86' να μην καταλαβαίνει την κομπίνα του Ανιέτε και να χάνει μοναδική ευκαιρία για να... εκτοξεύσει τη Νίκη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Σοϊλέδης, Πινιέιρο (56' Γκότοβος), Ακασού (72' Ισαάκ), Μπιτσάκος, Μανουσάκης, Ρονκάτο, Ανιέτε (88' Παπαδόπουλος), Τζιώρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Γιαλούσης, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ρόκας, Κριστόμπαλ (20' Πινδώνης), Καρίλ (51' Κατσίκης), Μόνχε (70' Νικολιάς), Μπρέσκα, Γκούρμα.

Διαιτητής: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Τσολάκης (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 11 Μάιος 2014 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep